Η 19χρονη κόρη του Τάκη Φύσσα είναι TikToker και με τα viral βίντεο μαζί του «παίζουν μπαλίτσα»

Η 19χρονη κόρη του Τάκη Φύσσα είναι TikToker και με τα viral βίντεο μαζί του «παίζουν μπαλίτσα»

Στο βίντεο που πήρε αμέτρητα likes και σχόλια βλέπουμε μπαμπά και κόρη να χορεύουν ξέφρενα με το τραγούδι του Νίνο με τίτλο «Ok».

O Tάκης Φύσσας είναι ένας cool μπαμπάς και το απέδειξε αυτή τη φορά μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο χορεύει μαζί με την κόρη του Ραφαέλα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004, έχει αποκτήσει δύο κόρες με τη σύζυγό του Χριστίνα, την 19χρονη Ραφαέλα (όπου μοιράζονται μαζί βιντεάκια) και τη 13χρονη Σήλια.

https://www.instagram.com/p/Cs9W3LnMSx4/

Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη κόρη του Ραφαέλα Φύσσα, είναι αρκετά δραστήρια στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, τη βλέπουμε να χορεύει μαζί με τον μπαμπά της, Τάκη Φύσσα και αυτό που μας τραβά την προσοχή είναι ότι η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή, αλλά εκτός από μπαμπάς και κόρη είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με το που «κρέμασε» τα παπούτσια του έφτιαξε τον δικό του παράδεισο στη Λακωνία

Σε αυτό το βίντεο που πήρε αμέτρητα likes και σχόλια βλέπουμε τον «Τάκαρο» (όπως τον αποκαλεί η κορή του Ραφαέλα στο βίντεο) να χορεύουν το τραγούδι του Νίνο με τίτλο «Ok». Μπαμπάς και κόρη χορεύουν στην κουζίνα του σπιτιού τους και δεν σταματούν να χαμογελούν.

Δες το βίντεο:

Ο πρώην αθλητής εξέφραζε πάντα την αγάπη του προς την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Ήταν από εκείνους που από πάντα φανταζόταν μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια και αν κρίνουμε και εμείς από τα βίντεο που είδαμε παραπάνω το έχει πετύχει.

Ο Τάκης Φύσσας είχε δημιουργήσει από νωρίς μια πολύ όμορφη οικογένεια

Ο γάμος του πρώην ποδοσφαιριστή έγινε μια πολύ σημαντική χρονιά για εκείνον, ακόμα και για όλη τη χώρα, αφού παντρεύτηκε την επί 20 χρόνια σύζυγό του τη χρονιά που μαζί με την Εθνική μας Ομάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα ο γάμος είχε γίνει στις 9 Ιουλίου του 2004.

https://www.instagram.com/p/BynUK4lgcI6/

Τα λόγια του Τάκη Φύσσα για τις γυναίκες της ζωής του και οι αρχές που έδωσε στις κόρες του

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Τάκης Φύσσας έχει μιλήσει για τα δικά παιδικά χρόνια που ήταν λίγο δύσκολα, αφού ο πατέρας του ήταν καπετάνιος και έλειπε αρκετό καιρό. Έχει μιλήσει επίσης και για την αδυναμία που έχει στις κόρες του αλλά και για τις αρχές που τις δώσει, όπως το να σέβονται πάντα τον εαυτό τους αλλά και τον άνθρωπο που θα έχουν δίπλα τους:

Ο ποδοσφαιριστής αδερφός της Έλενας Φερεντίνου και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Καρβέλα «junior»

«Όταν ήμουν μικρός, δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο πέρα από την μπάλα. Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος, έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια όσον αφορά στην έλλειψη του πατέρα μου. Έλειπε η πατρική φιγούρα αλλά μόνο αυτό ήταν το πρόβλημα, καθώς ο άνθρωπος θαλασσοπνιγόταν για να είμαστε εμείς άνετοι.

https://www.instagram.com/p/CIA1shUA5-0/

Η οικογένειά μου ήταν δεμένη και δυνατή με μεγάλη αγάπη. Από τον πατέρα μου έμαθα να σέβομαι τη γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να μη σέβομαι τις γυναίκες, όταν η μάνα μου μεγάλωνε μόνη της 2 γιους και ήταν τύπος και υπογραμμός. Ο πατέρας μου ήταν στις θάλασσες του κόσμου χωρίς να υπάρχει επικοινωνία. Εκείνη την εποχή, όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχαν social media.

Όλες τις αξίες της ζωής της πήρα από την οικογένειά μου. Έχω και 2 κόρες που υπερλατρεύω. Ο αδερφός μου έκανε 2 γιους και εγώ 2 κόρες. Θέλω οι κόρες μου να σέβονται τους παρτενέρ τους, αλλά και να τις σέβονται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με ενοχλούν στην εποχή μας. Θεωρώ πως πρώτα και πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε σωστοί και ευγενείς».