Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει βαρκάδα στο δροσερό Βέλγιο και η Κατερίνα Ζαρίφη αντέδρασε για ένα πλάνο

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει βαρκάδα στο δροσερό Βέλγιο και η Κατερίνα Ζαρίφη αντέδρασε για ένα πλάνο

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος του «Χαμογέλα και πάλι» διάλεξε έναν δημοφιλή αλλά όχι καλοκαιρινό προορισμό. Οι διακοπές ης Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησαν με βαρκάδα. 

Η δεύτερη χρονιά για το «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega έκλεισε την περασμένη Κυριακή με γέλια και συγκίνηση ταυτόχρονα, αλλά και μία ικανοποίηση για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η χρονιά έκλεισε με υψηλή τηλεθέαση, μα κυρίως η εκπομπή της απέδειξε φέτος πως έχει ταυτότητα, οργάνωση και στόχο. Μετά από μία δύσκολη και κουραστική τηλεοπτική χρονιά, ήρθε η ώρα των διακοπών. Μόνο που δεν ξεκίνησαν από την αγαπημένη της Χαλκιδική.

Βαρκάδα στη δροσερή Βρύγη

Σε έναν προορισμό που δεν θεωρείται καλοκαιρινός, ξεκίνησε τις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς επέλεξε το Βέλγιο για τις πρώτες στιγμές χαλάρωσης με φίλους και τα παιδιά της. Φυσικά και κάποια στιγμή το καλοκαίρι της θα καταλήξει στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική, εκεί που βρίσκεται το εξοχικό της, το σπίτι που έχει περάσει όλα τα παιδικά της καλοκαίρια και έγινε σημείο αναφοράς και για τα δικά της παιδιά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή είπε το πιο σπουδαίο πράγμα για όλες τις συνεργασίες

Και επέλεξε την Βρύγη - είναι η ελληνική ονομασία της Βελγικής πόλης Μπιζ - για τις πρώτες ξέγνοιαστες βόλτες της. Το πρόγραμμα είχε και βαρκάδα στον ποταμό της πόλης και η παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό βίντεο από τη στιγμή, δείχνοντάς μας όμως στο τέλος ότι ήταν ντυμένη με φούτερ. Άκρως δροσερό το Βέλγιο σε σχέση με τον καύσωνα της χώρας μας.

https://www.instagram.com/reel/C9PyHMZoA4_/

Όμως η Κατερίνα Ζαρίφη, βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν άντεξε. Και απόρησε ταυτόχρονα. Και έκανε μία εύλογη ερώτηση με το γνωστό Ζαριφέικο χιούμορ. «Εμείς βγάζουμε το πετσί μας από το λιβάκωμα και εσείς με φούτερ;»

Το σχόλιο της δεν απαντήθηκε από τη Σίσσυ, αλλά εκτιμήθηκε ωστόσο από τους followers της.

zarifi.jpg

Οι δυο τους ξέρουμε όλοι μας, ότι είναι πολύ καλές φίλες, μας το έχουν δείξει εξάλλου αρκετές φορές. Τη Κατερίνα την μνημονεύει συχνά η Σίσσυ από την εκπομπή της, ενώ συχνά βρίσκεται και ως καλεσμένη της στο στούντιο της εκπομπής της. Υπάρχει πάντα και ένα χιουμοριστικό beef με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Όλοι επίσης ξέρουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία γενναιοδωρία όχι μόνο προς τους συνεργάτες της, αλλά και προς τους συναδέλφους παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Ακόμη και για την αντίπαλό της φέτος στην ίδια ζώνη Μπέττυ Μαγγίρα, έχει εκφραστεί πολλές φορές με θερμά λόγια. Και τα εννούσε.

Συγκινητικά εξίσου ήταν και τα λόγια, στην ανάρτησή της με την ομάδα της μπροστά στις κάμερες για τη φετινή χρονιά. Η Σίσσυ πιστεύει πως οι ομάδες στην τηλεόραση γράφουν ιστορία «Η ομάδα που ανήκεις. Αυτή την ομάδα να κοιτάς. Είτε είναι δουλειά, είτε παρέα, είτε οικογένεια. Η ομάδα σε καθορίζει, σε οδηγεί, σε αγκαλιάζει, σε ανεβάζει ή σε ρίχνει. Σε στηρίζει ή σε κρεμάει. Σε δυναμώνει ή σε αδειάζει.
Περήφανη και ευλογημένη που ανήκω στην ομάδα αυτή. Καλά παιδιά ρε γαμωτο.. καλά, καθαρά παιδιά. Όλα τα άλλα φτιάχνονται. Σας ευχαριστώ όλους, έναν έναν ξεχωριστά, που χέρι χέρι παλεύουμε για το ίδιο όνειρο».

https://www.instagram.com/p/C9HmrUcITom/