Ο Μπράντον αποχαιρετά την Μπρέντα: Θρήνος για την απώλεια της Σάνεν Ντόχερτι

Πατούλια Κατερίνα
Ο Μπράντον αποχαιρετά την Μπρέντα: Θρήνος για την απώλεια της Σάνεν Ντόχερτι

Shannen Doherty/ Σάνεν Ντόχερτι

Κάθώς ο ένας μετά τον άλλο, οι φίλοι της αποχαιρετούν και δημόσια τη Shannen Doherty, η αγαπημένη μας τηλεοπτική Brenda σμίγει με τον Luke Perry.

Ο τηλεοπτικός της αδερφός, Jason Priestley την αποχαιρέτησε ήδη. Οι 2,2 εκατομμύρια fans της στο Instagram θρηνούν την απώλειά της. Κι όμως εκείνη, η Μπρέντα μας από τα Χτυποκάρδια, η Πρου από τις Μάγισσες, η Τζένη από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, η Shannen Doherty κατάφερε στη μάχη που έδωσε από το 2015 ως σήμερα να μας δείξει τι σημαίνει να παλεύεις, να κοιτάζεις στα μάτια τον καρκίνο, να οδεύεις με αξιοπρέπεια προς το φως, κλείνοντας παλιά κεφάλαια και κυρίως γράφοντας τα τελευταία κεφάλαια της ζωής της στα μέρη που αγάπησε με τους ανθρώπους που ήθελε στο πλευρό της.

Η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή στα 53 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Ο Μπράντον αποχαιρετά την αδερφή του:

«Με θλίψη επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια. Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη της ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και Ο σκύλος της, ο Μπάουι, η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να θρηνήσουν με ησυχία», είχε δηώσει στο People η μάνατζερ της ηθοποιού, Λέσλι Σλόουν ανακοινώνοντας τον θάνατό της.

Το μήνυμα του τηλεοπτικού αδερφού της Doherty στο Beverly Hills 90210, έδειξε τη βαθιά στεναχώρια του Priestley, τον οποίο η Shannen είχε φιλοξενήσει σε ένα από τα podcasts της.

https://www.instagram.com/p/C9aESL4pyKz/

«Είμαι σοκαρισμένος και ξαφνιασμένος από την απώλεια της φίλης μου Shannen, ήταν κινητήριος δύναμη στη φύση και θα μου λείψει πολύ, στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της, σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή», έγραψε ο Jason που υποδήθηκε τον δίδυμο αδερφό της Doherty στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς.

Από τη μεριά της, η Rose Mc Gowan η τηλεοπτική αδερφή της Shannen στο Charmed, έγραψε:

https://www.instagram.com/reel/C9aLxGVvLH_/

«Η Shannen Doherty είχε την καρδιά ενός λιονταριού. Η Σάνεν ήταν παθιασμένη. Την γνώρισα στα 90s και ένιωσα δέος. Το να τη γνωρίσεις πραγματικά αργότερα στη ζωή, ήταν ένα όμορφο δώρο. Αυτή η γυναίκα πάλεψε για να ζήσει. Η Shannen ήξερε πώς να γίνει σταρ γιατί ήταν από την παιδική της ηλικία. Η εργασιακή της ηθική υπήρξε έμπνευση μέχρι τέλους. Η μεγάλη αγάπη της Shannen για τη σκηνοθεσία, την υποκριτική, τη Holly, τους φίλους της, τους γονείς της, τον σκύλο και τους αγαπημένους της θαυμαστές ήταν θρυλική. Η ζωή μας ήταν συνυφασμένη με έναν μοναδικό τρόπο. Γελάσαμε με σκοτεινές δυνάμεις που ήθελαν να μισούμε η μία την άλλη και, αντ' αυτού επιλέξαμε την αγάπη και τον σεβασμό. Ήταν μια δύναμη ενέργειας που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Άγγελοι και ο Θεός να τη μεταφέρουν στο άγιο βασίλειο όπου θα είναι υγιής, νέα και άγρια ​​για πάντα. Ξεκουράσου τώρα πολεμίστρια, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αγαπητή αδερφή».

Μήνυμα έστειλε κι η Alyssa Milano, με την οποία η Doherty είχε διαμάχη μέχρι το τέλος της ζωής της, μιας και η Milano ήταν εκείνη που ζήτησε την απομάκρυνση της Doherty από τις Μάγισσες.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Shannen και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στον πυρήνα της ήταν κάποια που σεβόμουν βαθύτατα και με δέος. Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, αγαπητή σε πολλούς και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήρια μου σε όλους όσους την αγάπησαν».

https:

Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» σε νέο reunion και το ερώτημα είναι: Ian Ziering δεν μεγαλώνεις;

Η λέξη Μπρέντα, κατάφερε να ανέβει ψηλά και στο ελληνικό Twitter/X

Oι χρήστες στο Twitter/ X αποχαιρέτησαν την Μπρέντα της εφηβείας τους, που έσμιξε πάλι με τον Luke Perry, τον Ντίλαν της.