Η Shannen Doherty μίλησε για τη νέα δύσκολη θεραπεία για τον καρκίνο και ήταν ειλικρινής

Πατούλια Κατερίνα
Η Shannen Doherty μίλησε για τη νέα δύσκολη θεραπεία για τον καρκίνο και ήταν ειλικρινής

H Shannen Doherty αποκάλυψε πως ελπίζει ξανά μετά τα νέα για τον καρκίνο της και δεν προετοιμάζεται μόνο για το χειρότερο σενάριο.

Η ζωή της Shannen Doherty και η μάχη με τον καρκίνο την οδήγησαν στο να προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο, να μην τα καταφέρει να επιβίωσει. Το πρόσφατο επεισόδιο στο podcast της ηθοποιού, έφερε μερικά καλά νέα για την κατάσταση της υγείας της αυτή τη στιγμή και τις δυσκολίες που η ίδια συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Λίγο πριν γίνει 53, η Shannen Doherty εξηγεί το ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα κι ανθρώπους πριν πεθάνει

https:

Οι δύσκολες θεραπείες και η ζωή μετά το διαζύγιο

Η 53χρονη Shannen, μίλησε αρχικά στο podcast της για την τρέχουσα κατάσταση υγείας της και τα νέα ήταν εν μέρει ενθαρρυντικά παρότι η κατάσταση παραμένει δύσκολη.

Είναι μεν τρομακτικό αλλά τα καρκινικά μου κύτταρα άλλαξαν και για πρώτη φορά μετά από μήνες, έχω ελπίδα, υπάρχουν περισσότερα πρωτόκολλα στα οποία μπορώ να μπω. Και πριν είχα ελπίδα αλλά προετοιμαζόμουν και για το χειρότερο.

Η Doherty μίλησε για τις δύσκολες χημειοθεραπείες που κάνει αυτή τη στιγμή και στο SiriusXM Lets Talk off Camera με την Kelly Ripa και εκεί εξήγησε την κατάστασή της με μια παρομοίωση:

«Είναι λες και είμαι ινδικό χοιρίδιο που γυρίζω στον τροχό. Συνεχίζει να γυρίζεις τον τροχό και ελπίζω το πρωτόκολλο να συνεχίσει περισσότερο, κάποια στιγμή το πρωτόκολλο δεν λειτουργεί πια και κάθε νέα θεραπεία, φέρνει νέες προκλήσεις.

Αυτό που ακολουθώ αυτή την περίοδο είναι ένα από τα πιο σκληρά που έχω κάνει», παραδέχτηκε η τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills.

Στην ίδια εκπομπή η Doherty μίλησε και για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο

«Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον όπως εγώ να βγω ραντεβού με κάποιον ο οποίος γνωρίζει πως όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Δεν θεωρώ πως οι άντρες μπορούν να διαχειριστούν τον θάνατο και την αρρώστια όπως μπορούν οι γυναίκες».

Τον Απρίλιο του 2023, η Doherty υπέβαλε έτσι κι αλλιώς αίτηση διαζυγίου, από τον 11 χρόνια σύζυγό της Kurt Iswarienko, ο οποίος την απάτησε ενώ εκείνη θα έμπαινε για επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Ακόμα είναι πολύ δύσκολο και ωμό και ήμουν σε ένα μαύρο σημείο για πάνω από εννιά μήνες εξαιτίας αυτού που έκανε, ήταν ένα φιάσκο όλο αυτό και μόλις πρόσφατα επούλωσα τις πληγές μου. Ποτέ όμως δεν θα επέστρεφα, δεν μου αρέσει να πηγαίνω πίσω, πάντα κινούμαι μπροστά».

H Shannen Doherty έγραψε το πιο αληθινό μήνυμα στήριξης της Kate Middleton

Πρόσφατα η Middleton, που παλεύει και η ίδια για τη ζωή της, στήριξε τη μάχη που δίνει η Kate Middleton και εξήγησε το πιο απλό, πως η Middleton, προτού ακόμα μπορέσει να διαχειριστεί τη διάγνωσή της, έπρεπε να βγει και να δώσει εξηγήσεις για την υγεία της.

«Kate, θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ πάσχεις από καρκίνο»

«Το ότι κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότιανήκει στο κοινόαυτό το πρόσωπο.ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να περνάμε την ασθένεια ή τη ζωή μας ιδιωτικά. Η επέλαση θεωριών συνωμοσίας και απλής, νοσηρής περιέργειας ανάγκασε αυτή τη γυναίκα να δώσει εξηγήσεις πριν αποδεχτεί τη διάγνωσή της και την εξηγήσει στα παιδιά της.Προσεύχομαι αυτή να είναι μια στιγμή που θα μάθουμε όλοι μας να σεβόμαστε, την ιδιωτική ζωή ή τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν βρόσκοντα στη δημοσιότητα.Και πριγκίπισσα Kate, θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ πάσχεις απόκαρκίνο», είχε γράψει η Doherty χαρακτηριστικά.