«Η έμπνευση μας σε μια φωτογραφία», είπαν σε Καρύδη- Αθερίδη που είναι μαζί 20+ χρόνια

«Η έμπνευση μας σε μια φωτογραφία», είπαν σε Καρύδη- Αθερίδη που είναι μαζί 20+ χρόνια

Οι τρυφερές φωτογραφίες από τη μίνι κρουαζιέρα της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη. 

Το εξοχικό της στην Αίγινα είναι πάντα η βάση για τα καλοκαίρια της Σμαράγδας Καρύδη, αλλά οι βόλτες με το μικρό φουσκωτό του Θοδωρή Αθερίδη, είναι κάθε χρόνο η μικρή τους απόλαυση. Αυτές τις μίνι κρουαζιέρες με τον καπετάνιο της ζωής της, τις απολαμβάνει περισσότερο από κάθε τι. Η ενέργεια αυτού του ζευγαριού είναι μοναδική όπως παρατηρήσαμε και από την πρόσφατη ανάρτησή της. Υπάρχει μυστικό για να παραμένει τόσο δυνατή μία σχέση που κρατά περισσότερο από 20 χρόνια; Και όμως υπάρχει. Συμβολικά με μία της λέξη μας το εξήγησε η ίδια.

Όλα είναι θέμα θετικής ενέργειας

Είναι μεν σπάνιο, αλλά δεν είναι και ανέφικτο, ένα ζευγάρι που προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο να καταφέρνει για πολλά χρόνια να είναι μαζί. Να λειτουργούν χωρίς να χάνουν τα αυτόνομα στοιχεία της προσωπικότητάς τους, αλλά να είναι σε αυτό το «μαζί», σαν ένα. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι ένα τέτοιο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/C9h4hiqCRkl/

«Ψάχνω ένα κορμί τέτοιο για καλοκαίρι, Το δανείζετε»; Το epic σχόλιο της Ζαρίφη στην Καρύδη με μαγιό

Το κυριότερο είναι πως πάντα μας μεταφέρουν τη χαρά της σχέσης τους με έναν τρόπο ανεπιτήδευτο και απόλυτα φυσικό. Θα το διαπιστώσεις και από τις εκφράσεις τους, στις τρεις φωτογραφίες της ανάρτησης της Σμαράγδας Καρύδη από τη μίνι κρουαζιέρα τους με το φουσκωτό του Θοδωρή Αθερίδη. Η φράση όμως που χρησιμοποίησε εκείνη στη λεζάντα, λειτουργεί συμβολικά και μας εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί αυτή η σχέση τους είναι ιδανική και εμπεριέχει την έννοια της προστασίας και της φροντίδας.

«Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα» έγραψε και είναι γνωστό πως τα παπαγαλάκια ως πτηνά, δείχνουν πάντα μία ιδιαίτερη φροντίδα και στοργή στο ταίρι τους.

Οι followers του ζευγαριού παρατήρησαν και κάτι ακόμη.

Το πόσο θετικοί ενέργεια μας βγάζουν ως ζευγάρι, το πόσο όμορφοι είναι και εσωτερικά και μας το μεταδίδουν αλλά και το πόσο ερωτευμένοι παραμένουν ακόμη, μετά από 20 χρόνια.

karidiatheridi.jpg

Kαι οι celebs φίλοι του ζευγαριού, πάντως, έδειξαν πόσο εμπνέονται από τον μεγάλο έρωτα του ζευγαριού με τα δικά τους σχόλια.

Δραγούμη, Σταυροπούλου, Τσιλιμπίου, ήταν μόνο μερικές από τις επώνυμες που έκαναν το δικό τους ξεχωριστό σχόλιο.

Η Σμαράγδα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Mega και στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη για αυτά τα στοιχεία που την ενώνουν με τον Θοδωρή και για όσα απλά τον χαρακτηρίζουν: «Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ ανοιχτός. Δεν φοβάται τίποτα. Υποτίθεται ότι είναι ένας φοβιτσιάρης που φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, φοβάται μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ επί της ουσίας βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα. Γιατί δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι απολύτως ανοιχτός. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός. Εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό. Γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο από τη φύση μου».

Οι διακοπές του ζευγαριού το φετινό καλοκαίρι θα συνεχιστούν τόσο στην Αίγινα όσο και στη Σέριφο, όταν ο Θοδωρής Αθερίδης ολοκληρώσει και τις παραστάσεις του στο Άλσος, αφού πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα». Στην παρέα τους θα είναι και οι κουμπάροι τους, η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύζυγό της.

Η Σμαράγδα είχε ταξιδέψει πρόσφατα με φίλες της στην Πορτογαλία, ενώ από τα μέσα Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αθήνα. Κυρίως για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «IQ 160» στο Star.

Η λεπτομέρεια στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη από την Πορτογαλία που ενθουσίασε τους πιο πολλούς