Όσα έχω ζήσει τα 'χει πει η Βίσση αλλά ο Σουλτάτος είπε αυτό που θέλαμε όλοι να πούμε για την Άννα

Όσα έχω ζήσει τα 'χει πει η Βίσση αλλά ο Σουλτάτος είπε αυτό που θέλαμε όλοι να πούμε για την Άννα

Το glam rock look που επέλεξε, τα XXL μαλλιά και η απίστευτη ενέργεια της απόλυτης στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η μαγεία της Κρήτης συνάντησε τη λάμψη της Άννας Βίσση σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Στις 17 Ιουλίου 2024, το Παγκρήτιο Στάδιο μετατράπηκε σε έναν ηλεκτρισμένο ναό της μουσικής, όπου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάγεψε το κοινό με τις διαχρονικές της επιτυχίες και την ακαταμάχητη σκηνική της παρουσία.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας «Προτιμώ 2024», η Άννα εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά με rock glam look που απέπνεε δυναμισμό και θηλυκότητα ενώ τα XXL hair look που έχει «υιοθετήσει» αυτό το διάστημα έκαναν όλο το στάδιο να προσκυνήσει στην ομορφιά και την αστείρευτη ενέργειά της.

Η Άννα Βίσση, πιστή στο προσωπικό της στυλ, επιλέγει πάντα στις συναυλίες της μια σειρά από glam rock looks που αναδείκνυαν την εκρηκτική της προσωπικότητα. Αστραφτερά κορμάκια, φαρδιές παντελόνες, ψηλοτάκουνα μποτάκια και έντονα αξεσουάρ αποτελούν πάντα κανόνα στις εμφανίσεις της.

Η Σοφία Καρβέλα ανέλαβε το look της Άννας Βίσση σε συναυλία και το αποτέλεσμα ήταν «όλα τα λεφτά»

https://www.instagram.com/reel/C9jvlcqoOJB/

Η Βέρα Μπούφη έγινε 36 ετών και η θεία της, Άννα Βίσση, έδωσε την πιο λιτή αλλά γεμάτη αγάπη ευχή

Το κοινό επιμένει πως ό,τι έχει ζήσει το 'χει πει η Βίσση

Και αυτή τη φορά, το κοινό μετετράπη σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι φωνές τους ενώθηκαν σε ένα ενιαίο κύμα ενθουσιασμού, καθώς η Άννα ερμήνευσε τις διαχρονικές της επιτυχίες.

Η ενέργεια ήταν μεταδοτική και η Άννα θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την «περιέλουσαν» με αγάπη υπερβολική. Όπως είδαμε από διάφορες αναρτήσεις στα social media, η συναυλία ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή μουσική παράσταση. Ήταν μια εμπειρία ζωής, μια γιορτή της αγάπης, της χαράς και της ενότητας.

Snapinsta.app_451105054_18444256780012045_1478784598545219232_n_1152.jpg

Άννα = Απόλυτη

Η Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα που ξέρει να σπάει τα καλούπια και να γράφει τους δικούς της κανόνες. Ηλικία; Απλά ένας αριθμός που δεν μπορεί να περιορίσει το πάθος, την ενέργεια και την αστείρευτη δημιουργικότητά της.

Με μια καριέρα που μετρά δεκαετίες, παραμένει η απόλυτη rock star, μια εμβληματική φιγούρα που μας εμπνέει να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο, χωρίς φόβο και με δόση αγάπης υπερβολικής.

Η σκηνική της παρουσία είναι εκρηκτική, η φωνή της μοναδική και η προσωπικότητά της μαγνητική. Ή όπως είπε και η Βάσω Λασκαράκη που βρέθηκε στη συναυλία «η μια και μοναδική».

https://www.instagram.com/p/C9is8uItaEw/

Η συνάντηση με Λευτέρη Σουλτάτο και Βάσω Λασκαράκη

«Ότι τα μάτια αναζητούν κι ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα απ’ το Θεό Άννα μου στη ζωή σου ! @annavissiofficial#annavissi ευχαριστούμε», ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε ο -με καταγωγή από την Κρήτη- γνωστός σεφ στην Άννα. Τα εν λόγω λόγια συνοψίζουν όσα θα θέλαμε να πούμε για μια γυναίκα που γνωρίζουμε από πάντα και που το ίδιο πάντα παραμένει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/C9isFfuoQiw/

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της επισκέπτονται την Άννα αφού υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από τις εξόδους τους και στο Hotel Ερμού.