Η Σοφία Καρβέλα ανέλαβε το look της Άννας Βίσση σε συναυλία και το αποτέλεσμα ήταν «όλα τα λεφτά»

Η Σοφία Καρβέλα ανέλαβε το look της Άννας Βίσση σε συναυλία και το αποτέλεσμα ήταν «όλα τα λεφτά»

H Σοφία Καρβέλα απογείωσε ξανά το look της μαμάς και των γιων της σε μια από τις πιο συγκεντρικές συναυλίες της τραγουδίστριας 

Μια από τις πιο τρυφερές εικόνες είδαμε στη συναυλία της Άννας Βίσση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, αφού την ώρα που τραγουδούσε ανέβασε πάνω στη σκηνή τα δύο της εγγόνια για να τραγουδήσουν παρέα.

Η Άννα Βίσση, που συνεχίζει τις συναυλίες βρέθηκε αυτή τη φορά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Πατιχείου της Λάρνακας. Εκεί η ίδια είχε κάνει γνωστό ότι είναι μαζί της η Σοφία Καρβέλα με τους γιους της η οποίοι μάλιστα ήταν πρώτη φορά που επισκέπτονταν τη γενέτειρα της γιαγιάς τους και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν από τη συναυλία της.

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς με τους γιους τους περνούν στιγμές ευτυχίας στην Αντίπαρο

Συγκεκριμένα με θεατές την κόρη της, Σοφία μαζί με τους γιους της Νίκο και Νέστωρα η Άννα Βίσση ήταν φανερά συγκινημένη, την ώρα που ερμήνευσε τις επιτυχίες της θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μία δική της στιγμή γεμάτη συναίσθημα, έτσι την ώρα που τραγουδούσε το «Μαγικό χαλί», η Eλληνίδα star ανέβασε στη σκηνή τα δυο της εγγόνια, τα οποία ήταν αρκετά χαρούμενα που στέκονταν στο πλευρό της γιαγιάς τους.
Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αν και έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και έχει πλέον προτεραιότητα την κόρη και τα εγγόνια της.

Με 22.000 κόσμο η συναυλία της Βίσση στη Θεσ/νίκη αλλά ο Νο1 fan Καρβέλας ξεχώρισε πάλι για εκείνη

https://www.instagram.com/reel/C9Rgzguon6L/

Μιλώντας στον Alpha Κύπρου, η Άννα Βίσση είπε για τα εγγόνια Νίκο και Νέστωρα:

«Δεν είχαν θέση και κάθισαν στα σκαλιά! Τους έβαλαν μαξιλαράκια! Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο και η πρώτη τους κουβέντα, ειδικά ο μεγάλος, ο Νίκος που είναι 11 χρονών, μου είπε "I love Cyprus". Τον ρώτησα για ποιο λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε "μου μοιάζει με τη Νέα Υόρκη" και του είπα ότι δεν έχει καμία σχέση».

«Ο μικρός Νέστορας, που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε "θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο, που μένουμε" και του είπα "ναι, θα ήθελες". Ναι, είναι εδώ μαζί με την κόρη μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι εδώ όλη μου η οικογένεια, η Κύπρος. Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις».

«Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που θα σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω. Μια χαρά ζω και εδώ αλλά… ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω.»

https://www.instagram.com/reel/C9SUXUhIxQ2/

Η Σοφία Καραβέλα επιμελείται κάθε εμφάνιση της μαμάς της

Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστή στο χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική. Μάλιστα είναι εκείνη που επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της και πραγματικά κάθε look της ταιριάζει απόλυτα, όπως και στην τελευταία της εμφάνιση στην οποία η τραγουδίστρια φορούσε ένα πολύχρωμα σε στιλ κρουαζέ τοπ, με τζιν που πάνω είχαν στρας και φυσικά τις αγαπημένες της κόκκινες καουμπόικες μπότες.