Μία γυναίκα κρίνει την τύχη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Γιατρό - Η πανδημία τα ανατρέπει όλα

Κατερίνα Μπούσιου
Μία γυναίκα κρίνει την τύχη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Γιατρό - Η πανδημία τα ανατρέπει όλα

Ο δεύτερος κύκλος στον Γιατρό προβλέπεται ανατρεπτικός, γιατί ο αγαπημένος μας Ανδρέας Βρεττός βρίσκεται μπροστά από νέες προκλήσεις. 

Μία από τις πιο αγαπημένες μίνι σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν κάνει δυναμικό comeback από τον Σεπτέμβριο και στον Γιατρό τίποτε δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε. Η μόνη σταθερή αξία παραμένει ο Κωσνταντίνος Μαρκουλάκης, αλλά θα αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και έναν μεγάλο κίνδυνο. Θα βρεθεί ξανά στα όρια και μία γυναίκα θα κρίνει την τύχη του και την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας να παραμείνει γιατρός και η αγωνία για τη νέα πανδημία

Ο Γιατρός ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και η τηλεοπτική επιστροφή της σειράς από τον Σεπτέμβριο θα είναι ανατρεπτική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Άλλωστε και η ξένη σειρά «Doc Nelle tue mani» όταν πρόβαλε τον δεύτερο κύκλο της, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Στην ελληνική version, o Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, θα χρειαστεί να παλέψει με έναν νέο εχθρό, εκτός από τους δικούς του δαίμονες. Στη δική του ζωή και στο νοσοκομείο, δεν είναι τίποτε ξανά το ίδιο.

Μία άλλη η Μαριάννα Κιμούλη στον Γιατρό - Η μεταμόρφωση και το «αντίο» στις Ψυχοκόρες

Όλα ξεκινούν από την εμφάνιση του Αλέκου Συσσοβίτη ως Αργύρη Σταθάτου, δικηγόρου του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος κάνει μία επαναξιολόγηση του προσωπικού, μετά από όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο. Κάπως έτσι θα αιτιολογηθεί και σεναριακά η εμφάνιση αρκετών νέων ηθοποιών στη σειρά. Το ιατρικό team αλλάζει και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Πέτρος Λαγούτης, η Θάλεια Ματίκα και ο Ιωάννης Παπαζήσης βρίσκονται στο πλευρό του Ανδρέα Βρεττού - Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

https://www.instagram.com/reel/C9Ufb_kszvK/

Φυσικά δίπλα τους θα είναι η ομάδα των νεαρότερων εκπαιδευόμενων γιατρών τους οποίους ήδη γνωρίζουμε, στους οποίους θα προστεθεί η Μαριάννα Κιμούλη.

Από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα βρεθούμε στην προ Covid εποχή. Η σειρά ασχολήθηκε και στο εξωτερικό με την πανδημία που άλλαξε τις ζωές όλων μας τα τελευταία χρόνια. Ο Ανδρέας Βρεττός θα προκληθεί να διαγνώσθη καταρχάς τον νέο ιό όταν μία γιατρός μολυνθεί και αφετέρου να βρει μία σύντομη λύση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Δεν είναι όμως και η μόνη πρόκληση την οποία θα αντιμετωπίσει. Παρά τις ικανότητές του, τίθεται πάλι υπό αμφισβήτηση η επάρκειά του. Η χαμένη μνήμη των τελευταίων 12 χρόνων, είναι ένα θέμα που συνεχίζει να υπάρχει και έχει δημιουργήσει τον νέο αντισυμβατικό του χαρακτήρα με τον οποίο πολλοί δεν συμφωνούν. Η Έλενα Μεγγρέλη θα υποδυθεί την Αντιγόνη και ψυχολόγο του νοσοκομείου και θα είναι εκείνη που θα επαναξιολογήσει την κατάστασή του και θα κρίνει την τύχη του.

Ο γιατρός - γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και οι σπάνιες φωτογραφίες μαζί με τον Γιώργο - Ίκαρο

antigoni_giatros.jpeg

Εδώ έχουμε να ζήσουμε αρκετές ανατροπές γιατί απέναντι από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα βρεθούν νέοι αντίπαλοι. Θα γίνει όμως και ένα άλμα στον χρόνο στο δεύτερο επεισόδιο για να δούμε πως θα έχουν αλλάξει οι ζωές όλων μετά την πανδημία και τη μεγάλη κρίση που πέρασαν όλοι.

giatros.png

Πάντως το κοινό στα social media έχει ενθουσιααστεί με την τόσο μεγάλη προσθήκη νέων και αγαπημένων μας ηθοποιών στη σειρά, δημιουργώντας ένα πολυπληθές κάστ σε σύγκριση με τον πρώτο κύκλο. Αυτό την αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο.