Μία άλλη η Μαριάννα Κιμούλη στον Γιατρό - Η μεταμόρφωση και το «αντίο» στις Ψυχοκόρες

Κατερίνα Μπούσιου
Μία άλλη η Μαριάννα Κιμούλη στον Γιατρό - Η μεταμόρφωση και το «αντίο» στις Ψυχοκόρες

Δεν είναι η μόνη που θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Γιατρό. Ο δεύτερος κύκλος έχει πολλές αλλαγές και νέες προσθήκες αγαπημένων μας ηθοποιών. 

Η μίνι σειρά «Ο Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι από τις πρώτες σειρές που επιστρέφουν από τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Ο δεύτερος και στη συνέχεια ο τρίτος κύκλος, έχει ένα διαφορετικό ιατρικό team αφού έχουμε προσθήκες νέων και αγαπημένων μας ηθοποιών. Μία από αυτές είναι η Μαριάννα Κιμούλη, η μέχρι την Πέμπτη μία από τις Ψυχοκόρες, η Μαρίκα. Τα πρώτα πλάνα από την επίσημη φωτογράφηση όλου του καστ, μας έδειξαν και τη μεγάλη της αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/C79VVtpod0d/

Το «αντίο» στις Ψυχοκόρες και η πόζα με τη χαρούμενη Βικτωρία

Η Μαριάννα Κιμούλη δεν είναι πια στο μυαλό μας ως η κόρη της Μαρίας Δαμανάκη και του Γιώργου Κιμούλη. Είναι μία νέα και ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο, συμμετείχε στη σειρά - φαινόμενο (γιατί αυτό ήταν χωρίς υπερβολή) δηλαδή, στις Ψυχοκόρες. Έχοντας βέβαια μία ευνοϊκότερη μοίρα και τύχη από τις 3 αδελφές της.

Ήταν δίκαιος ο θάνατος της Φρόσως στις Ψυχοκόρες; Το γλυκόπικρο φινάλε και τα σχόλια στο Χ

Πολύ καιρό πριν ολοκληρωθεί η σειρά, η ηθοποιός είχε ανακοινώσει πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο καστ του δεύτερου κύκλου στον Γιατρό, δηλώνοντας μάλιστα τυχερή. Φυσικά και είναι τύχη να δουλεύεις καταρχάς δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Όλοι οι ηθοποιοί, έκαναν χθες την καθιερωμένη φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα και εκεί μας αποκαλύφθηκαν όλοι οι νέοι ρόλοι και όσοι παρέμειναν από τον πρώτο κύκλο.

https://www.instagram.com/reel/C9Ufb_kszvK/

Και σε ένα μικρό zoom στα πλάνα, είδαμε και πιο ξεκάθαρα τη μεταμόρφωση της ηθοποιού για τον νέο της ρόλο. Σε μία σύγχρονη γιατρό που θα συμπληρώσει το team των σημαντικών βοηθών της κλινικής. Βρίσκεται ξανά κοντά στην Ιατρική επιστήμη, αν θυμηθείς πως ο Σώτος στις Ψυχοκόρες ήταν γιατρός.

1720815848069-601649473-kimouli_giatros.jpg

Από το παλαιότερο καστ δεν θα συμμετέχει η Δήμητρα Σιγάλα, ενώ δύο νέες δυναμικές γυναίκες έρχονται από την επόμενη σεζόν και μιλάμε για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τη Θάλεια Ματίκα. Έχουμε επίσης την προσθήκη του Ιωάννη Παπαζήση αλλά και του Αλέκου Συσσοβίτη.

Στην πρώτη σεζόν είδαμε τον γιατρό Ανδρέα Βρεττό να προσπαθεί να ξανακερδίσει τη ζωή του μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του και την απώλεια της μνήμης του για ένα διάστημα μερικών χρόνων. Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Όλοι όπως καταλαβαίνεις θα κάνουν μία νέα αρχή. Σε δύσκολες συνθήκες. Εκεί θα αναμετρηθούν όχι με τους άλλους γύρω τους, αλλά κυρίως με τους εαυτούς τους.

Η Μαριάννα Κιμούλη είχε μοιραστεί μαζί μας κατά το φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες το βράδυ της Πέμπτης και μία φωτογραφία από το backstage της τελευταίας σκηνής με τη διπλή δολοφονία Φρόσως και Βικτωρίας. Εκεί όλες οι αδελφές Πολύζου χαμογελούν μαζί με την Λουκία Πιστιόλα που υποδύθηκε την αδίστακτη κυρία της αριστοκρατίας. Εκείνη που άλλαξε τη μοίρα τους με τον χειρότερο τρόπο.

kimoulivictoria.jpg

Και στο μήνυμά της συγκινημένη αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε συνεργάτες και συναδέλφους που έγιναν φίλοι και φίλες μέσα από αυτή τη συνεργασία: «Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί… Αυτός όμως γίνεται πιο εύκολος μιας και ξέρω ότι πολλούς από τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά θα τους έχω πλέον στην ζωή μου ως φίλους. Είναι πολύτιμο να έχεις την τύχη να είσαι μέρος μίας δουλειάς που εκτιμάς, αλλά ακόμη πιο πολύτιμο να γνωρίζεις τόσους πολλούς ωραίους ανθρώπους», έγραψε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/C9R-TnDoF9N/