Shiloh Nouvel Jolie χωρίς το Pitt: H κόρη των Bradjelina αφαίρεσε επίσημα το επίθετο του πατέρα της

Shiloh Nouvel Jolie χωρίς το Pitt: H κόρη των Bradjelina αφαίρεσε επίσημα το επίθετο του πατέρα της

Η 18χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, δημοσίευσε πρόσφατα μια ανακοίνωση για να δηλώσει ότι αφαιρεί το επίθετο «Pitt» από το επώνυμό της.

Η κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, όπως όλα δείχνουν, προχωρά τις διαδικασίες για να αφαιρέσει το επίθετο του πατέρα της και επίσημα.

Η 18χρονη κόρη των γνωστών ηθοποιών, δημοσίευσε πρόσφατα μια ανακοίνωση στο «Los Angeles Times» για να δηλώσει ότι αφαιρεί το επίθετο "Pitt" από το επώνυμό της. Αν και είχε γίνει ήδη γνωστό ότι επιθυμεί να μην έχει το επίθετο αυτό, πλέον έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες και είναι πια επίσημο. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ένα άτομο υποχρεούται να δημοσιεύσει ένα αίτημα στο τμήμα ανακοινώσεων μιας εφημερίδας που είναι σε γενική κυκλοφορία και γι' αυτόν τον λόγο δημοσιεύθηκε και στη συγκεκριμένη εφημερίδα.

Η κόρη του Αngelina Jolie επιδιώκει να αλλάξει το όνομά της από Shiloh Nouvel Jolie-Pitt σε Shiloh Nouvel Jolie. Η Shiloh υπέβαλε την αίτηση στα 18α γενέθλιά της τον Μάιο, υπονοώντας ότι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τον διάσημο πατέρα της μετά το πολυτάραχο διαζύγιο των γονιών της.

Angelina Jolie: Η 1η έξοδος μετά τις κατηγορίες του Pitt ότι στρέφει τα παιδιά τους εναντίον του

Μάλιστα η Shiloh προσέλαβε και πλήρωσε τον δικό της δικηγόρο, με προσωπική βούληση χωρίς να εμπλέκεται σε αυτό η μητέρα της και γνωστή ηθοποιός.

shiloh-jolie-pitt-attends-eternals-85712238.webp

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος πίσω από τη σημαντική κίνηση με το οικείο περιβάλλον της να τονίζει ότι:

«Οι λογικοί άνθρωποι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ποιος ήταν πραγματικά πίσω από αυτήν».

Μια πηγή είπε επίσης στο People αναφέρει ότι ο Brad Pitt ήταν ενήμερος και αναστατωμένος για τις ενέργειες της κόρης του. Eνώ όσοι τον ξέρουν λένε για τον ίδιο ότι ποτέ δεν ένιωσε περισσότερη χαρά από όταν γεννήθηκε εκείνη και ότι πάντα ήθελε μια κόρη. Αγαπά τα παιδιά του και του λείπουν.

Στην πραγματικότητα, τα άλλα παιδιά του πρώην ζευγαριού έχουν επίσης αφήσει το επώνυμο του πατέρα τους.

actors-brad-pitt-angelina-jolie-85712215.webp

Πολλοί σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση της κόρης του ηθοποιού να αφαιρέσει το επώνυμο του πατέρας της και λένε:

«Είναι εξαιρετικά στενάχωρο όλο αυτό. Η Anjelina Jolie έχει χρησιμοποιήσει τα παιδιά ως όπλο εναντίον του brand και τα έχει χωρίσει από αυτόν. Κάθε φορά που κερδίζει στο δικαστήριο, εκείνη απαντά με κάτι που έχει να κάνει με τα παιδιά».

Οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο του ζευγαριού και την επιμέλεια των παιδιών τους

Ο σταρ του Hollywood είναι εδώ και χρόνια σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών του, από τον χωρισμό τους το 2016.

Ο Pitt κέρδισε αρχικά μια συμφωνία επιμέλειας 50-50 που επισφραγίστηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής το 2021, αλλά ανατράπηκε αργότερα το ίδιο έτος. Ωστόσο, ο πρώην φύλακας της οικογένειας Τοny Whape έδωσε στο φως κάποια δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Μάιο και κάνουν λόγο πως η Angelina Jolie είχε ενθαρρύνει τα παιδιά να «αποφύγουν» τον πατέρα τους κατά τη διάρκεια των επισκέψεων.

Η αντίδραση του Brad Pitt στα σχόλια απέχθειας του γιου του δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Το πρώην ζευγάρι, που ήταν μαζί για 12 χρόνια πριν χωρίσουν οριστικά, πήραν διαζύγιο νόμιμα το 2019. Οι μάχες τους τόσο για την επιμέλεια των παιδιών όσο και για το οινοποιείο Chateau Miraval παραμένουν σε εξέλιξη.