Η Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους πήγαν στην Αφρική για τον πιο σπουδαίο λόγο

Η Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους πήγαν στην Αφρική για τον πιο σπουδαίο λόγο

Το ταξίδι της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα εκτός από συναρπαστικό είχε και έναν εθελοντικό χαρακτήρα.

Η Ρούλα Ρέβη μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα παιδιά τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διαφορετικό ταξίδι για το καλοκαίρι καθώς διάλεξαν έναν μακρινό προορισμό και συγκεκριμένα την Αφρική.

Το ταξίδι αυτό που επέλεξε να κάνει η οικογένεια εκτός από συναρπαστικό (αφού είδαν έναν διαφορετικό πολιτισμό) είχε και έναν εθελοντικό χαρακτήρα καθώς το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε μια αποστολή προσφοράς και εθελοντικής εργασίας στην Τανζανία, με τη δράση του «Wheeling 2 help» όπου μπορούν εκτός από ενήλικες ακόμα και παιδιά, να προσφέρουν και να χαρίσουν χαρά στον κόσμο της Αφρικής.

Η Ρούλα Ρέβη ως καταξιωμένη φωτογράφος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να χαρίσει μέσω Instagram πολλές όμορφες εικόνες από το «ταξίδι ζωής» στην Αφρική. Η δημοφιλής φωτογράφος και ο γνωστός ηθοποιός ενημερώνουν καθημερινά τους λογαριασμούς τους βάζοντας εικόνες με τους ανθρώπους που γνωρίζουν εκεί, τα παιδιά αλλά και τα ξεχωριστά αξιοθέατα που συναντούν.

Το πιο ωραίο δώρο για τη 10η επέτειο γάμου, ο Τότσικας και η Ρέβη το έλαβαν από τα παιδιά τους

Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, το τελευταίο post της Ρούλας Ρέβη ήταν με ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από την Αφρική να είναι χαρούμενο στην αγκαλιά της φωτογράφου.

Το ταξίδι αγάπης όπως ονόμασε και η ίδια έκανε αίσθηση όπως φαίνεται και στους φίλους της αφού στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας , θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει»

https://www.instagram.com/p/C9rxSBAIvN6/

Mέσα από αυτά τα λόγια της φωτογράφου καταλαβαίνουμε ότι ήταν ένα ταξίδι που επιθυμούσε πολύ να κάνει για να νιώσει αληθινά συναισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς μέσα από την προσφορά εθελοντικής εργασίας.

Η Ρούλα Ρέβη έκοψε τα μαλλιά της curtain bangs -3 tips για σωστή περιποίηση

Τα σχόλια στις φωτογραφίες τους ήταν γεμάτα αγάπη

Φυσικά όπως ήταν λογικό η πράξη αυτή της οικογένειας άγγιξε και πολλούς φίλους οι οποίοι θαύμασαν την κίνηση αυτή και θέλησαν να σχολιάσουν στις αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη με όμορφα λόγια και αμέτρητες καρδιές. Κάποιοι από αυτούς ήταν η Ευγενία Σαμαρά, Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δες παρακάτω τα σχόλια