Η Δέσποινα Βανδή έγινε 55 και η ευχή της Μελίνας συνοδεύτηκε από φωτογραφία που μοιάζουν απίστευτα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δέσποινα Βανδή έγινε 55 και η ευχή της Μελίνας συνοδεύτηκε από φωτογραφία που μοιάζουν απίστευτα

Η Δέσποινα Βανδή μετά τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε, «σβήνει» 55 κεράκια χαμογελώντας αγκαλιά με την κόρη της. 

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε με τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα social media της από Τούρκους χρήστες, λόγω της ακύρωσης της εμφάνισής της στο Τσεσμέ. Άλλωστε, η ίδια ανοίγει σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αφού έχει γενέθλια.

Μετά το «Γεια» της Βανδή, τα σκληρά τουρκικά δημοσιεύματα και η νέα ανάρτηση με φόντο το Αιγαίο

Η γνωστή τραγουδίστρια κλείνει τα 55 και η πρώτη ευχή ήρθε από την κόρη της, την Μελίνα, με την οποία βρίσκονται σε κάποιο νησί του Αιγαίου, όπως είχαμε δει σε πρόσφατο Instagram story τους.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή

Μαμά και κόρη πέρασαν μαζί το βράδυ παρακολουθώντας και την Πανσέληνο του Ιουλίου. Με την αλλαγή της μέρας η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στη μαμά της με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

«Χαρούμενα γενέθλια κόσμε μου» έγραψε η Μελίνα για την Δέσποινα Βανδή και η αγκαλιά που θα δεις να την κάνει ήταν το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσε να λάβει η τραγουδίστρια για την ημέρα των γενεθλίων της.

449280688_3774905692782823_566673910761611226_n.jpg

Για την Δέσποινα Βανδή άλλωστε, το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή της είναι τα παιδιά της, η Μελίνα και ο Γιώργος κι αυτό είναι κάτι που πάντα αναφέρει στις συνεντεύξεις της.

Η ίδια μάλιστα, μπορεί να γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι, ωστόσο, όπως είχε πει σε συνέντευξή της, η μεγαλύτερή της «επιτυχία» είναι τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/C3FQiLYMojV/

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου είχε πει επίσης χαρακτηριστικά για τα δυο της παιδιά: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και τους λέω συνέχεια πως παράλληλα, είμαι και μία πολύ τυχερή μάνα που δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερα παιδιά. Και το εννοώ. Είναι σπουδαία παιδιά. Αισθάνομαι πως η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά μας, είναι απεριόριστη».

https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx/

Η εμφάνιση στο Τσεσμέ και η «επίθεση» στα social media

H Δέσποινα Βανδή την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου επρόκειτο να κάνει μια live εμφάνιση στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στον μη κυβερνητικό οργανισμό TURKISH EDUCATION FOUNDATION.

Η ίδια ωστόσο, ακύρωσε την εμφάνισή της, καθώς στη σκηνή που θα ανέβαινε θα υπήρχε η τουρκική σημαία και η εικόνα του Κεμάλ.

«Με απόλυτο σεβασμό στο κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στην προγραμματισμένη για σήμερα -17/07/2024- συναυλία μου, ανακοινώνω ότι για λόγους αποκλειστικής ευθύνης του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, (το οποίο μονομερώς αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική σύνδεση), δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μου στην εν λόγω εκδήλωση», είχε γράψει η Δέσποινα σε story της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C9cylqcsIq3/

Η ακύρωσή της εμφάνισής της έφερε την πολύ αρνητική αντίδραση των Τούρκων, οι οποίοι γέμισαν με επιθετικά και υβριστικά σχόλια, τόσο το προφίλ της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και της Μελίνας Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφοντας στην Ελλάδα αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της, να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική».