Η Δέσποινα Βανδή με μία πρόταση και 3 κλικ με τον Βασίλη Μπισμπίκη έδειξε τί σημαίνει αληθινή αγάπη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δέσποινα Βανδή με μία πρόταση και 3 κλικ με τον Βασίλη Μπισμπίκη έδειξε τί σημαίνει αληθινή αγάπη

Στον αγαπημένο τους προορισμό, την Κρήτη, βρέθηκαν και πάλι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Αυτό το καλοκαίρι έχει ιδιαίτερη σημασία για την Δέσποινα Βανδή μιας και η ίδια κλείνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι. Γι' αυτόν τον λόγο και για να ευχαριστήσει το κοινό της που την ακολουθεί χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια έχει οργανώσει μια σειρά από συναυλίες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε

Μαζί της πάντα και ο αγαπημένος της, ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στον επίγειο παράδεισό τους, την Κρήτη, σε μια ανάπαυλα από τις live επετειακές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή.

Η ίδια μάλιστα, ήταν αυτή που αποκάλυψε το πού βρίσκονται με τον ηθοποιό μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε με εκείνον.

Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ!
Μια ωραία παραλία ήσυχη, ένα υπεροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!» έγραψε στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών που δημοσίευσε με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας τί σημαίνει «παράδεισος» γι' αυτούς.

https://www.instagram.com/p/C9c7AYXM38R/

Η «αληθινή αγάπη»

Αυτό ωστόσο, που πρόσεξαν οι followers της ήταν πως μέσα από την ανάρτηση αυτή της Δέσποινας Βανδή φάνηκε τί σημαίνει αληθινή αγάπη.

Όταν είσαι ερωτευμένος και αγαπιέσαι πραγματικά, δεν χρειάζεσαι περιττά «φτιασίδια» ή «λούσα» για να είσαι ευτυχισμένος. Σου αρκεί μία πετσέτα για να μοιραστείς, όπως έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ένας ντάκος για να γευτείς κι ένα ήσυχο μέρος.

Άλλωστε, όπως είχε πει και η Δέσποινα Βανδή στην αρχή της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή. Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/C6o0DW2sj5O/

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πάντως λίγο πιο μετά την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή και κατά τη διάρκεια του ρομαντικού τους δείπνου απαθανάτισε την αγαπημένη του να κοιτάει το φεγγάρι και έγραψε: «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

IMG_1022.jpeg