Η Αναστασία Ρουβά σε ρόλο φωτογράφου έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία του Σάκη και της Κάτιας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αναστασία Ρουβά σε ρόλο φωτογράφου έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία του Σάκη και της Κάτιας

Η 15χρονη Αναστασία Ρουβά έδειξε στους followers της πως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στα μάτια της είναι απλά οι γονείς της που αγαπιούνται πολύ.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν αυτή την περίοδο και οι περισσότεροι στη χώρα μας.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς με «Causa Peruana» vibes στο «Ρουβόσπιτό» τους στον Νέο Βουτζά

Το ζευγάρι μάλιστα, έχει κι ένα σκάφος με το οποίο μπορεί να μετακινείται σε διάφορα νησιά, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν εδώ και χρόνια μαζί με τα 4 παιδιά που έχουν αποκτήσει.

https://www.instagram.com/reel/C9ptUEuNb4P/

Σε μια από τις στάσεις τους λοιπόν, η σχεδόν 16 χρονών κόρη τους Αναστασία, ανέλαβε τον ρόλο του φωτογράφου και απαθανάτισε τους γονείς της σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία του Σάκη και της Κάτιας που τράβηξε η Αναστασία

Μπορεί η Αναστασία Ρουβά να έχει ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, παρ' όλα αυτά μέσα από το repost που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής είδαμε το πιο ωραίο στιγμιότυπό του με την Κάτια Ζυγούλη για αυτό το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα η Αναστασία απαθανάτισε τον Σάκη Ρουβά να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγό του, αποδεικνύοντας πως μετά από περίπου 21 χρόνια που είναι ζευγάρι , οι δυο τους είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

451451772_1471663163716665_7663429834884808635_n.jpg

Η Αναστασία λίγους μήνες πριν κλείσει τα 16

Η Αναστασία μεγαλώνοντας εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα, ενώ μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.

Παράλληλα, έχει μπει σε μια φάση μεγαλύτερης εξωστρέφειας, χάρη βέβαια και στην ύπαρξη των social media.

Η ίδια δηλαδή, τον τελευταίο χρόνο είδαμε να παρακολουθεί τον μπαμπά της στο μαγαζί που εμφανιζόταν και να δημοσιεύει μαζί του ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, το οποίο έγινε μάλιστα viral.

Ταυτόχρονα, ο Σάκης Ρουβάς είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του ένα βίντεο που ήταν μέσα στο αμάξι του με την Κάτια και όλη την οικογένεια και η Αναστασία τραγουδούσε Άννα Βίσση, δείχνοντας πως έχει πάρει τα γονίδιά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πάντως, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η πρωτότοκη κόρη του μεταμορφώνεται σιγά σιγά από παιδί σε γυναίκα.

Ωστόσο, όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξη που είχε δώσει στον YouTuber, Fipster, βρίσκει λογικό το ότι η Αναστασία έχει ξεκινήσει να βγαίνει βόλτες και μόνη της και είναι έτοιμος, όταν - και αν - οι νέες εμπειρίες που θα βιώσει σαν έφηβη της φέρουν μαζί κάποια «τραύματα» να είναι εκεί, παρών μαζί με την Κάτια Ζυγούλη για οτιδήποτε χρειαστεί.