Η καλλονή ανιψιά της Δωροθέας Μερκούρη, Αθηνά έγινε 20 χρονών: Οι ευχές στα ιταλικά και το πάρτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η καλλονή ανιψιά της Δωροθέας Μερκούρη, Αθηνά έγινε 20 χρονών: Οι ευχές στα ιταλικά και το πάρτι

Η Αθηνά Μερκούρη, η κόρη της Αλεξάνδρας Μερκούρη έγινε 20 χρονών και το γιόρτασε με τη μαμά αλλά και τη θεία και την ξαδέρφη της.

Για την Δωροθέα Μερκούρη η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Πέρα από τις δύο κόρες της - την Γκάια και την Ηλέκτρα - που υπερλατρεύει και θα δεις συχνά να «πρωταγωνιστούν» στο προφίλ της στο Instagram, είναι πολύ δεμένη και με την μικρότερη αδερφή της, Αλεξάνδρα, γι' αυτό και η ανιψιά της η Αθηνά είναι για εκείνη σαν να είναι το τρίτο παιδί της.

Η καλλονή αδερφή της Δωροθέας Μερκούρη είναι μια yogi με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ότι θα ευχόταν στην ανιψιά της και διαδικτυακά για τα γενέθλιά της.

Η Αθηνά Μερκούρη έγινε 20 χρονών: Οι ευχές από την Γκάια και την Δωροθέα

Η Δωροθέα Μερκούρη και η Αλεξάνδρα Μερκούρη απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τις κόρες τους, όπως είδαμε και από τα διάφορα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει στο Instagram.

451614020_3853123048235913_1640663788195696532_n.jpg

Η Αθηνά λοιπόν, έκλεισε τα 20 και η Γκάια αρχικά της ευχήθηκε με ένα mini αλμπουμ με καλοκαιρινές φωτογραφίες τους, γράφοντας στη λεζάντα τα «χρόνια πολλά» και πόσο την αγαπάει.

https://www.instagram.com/p/C9xdDDRtNL8/

Βλέποντας αυτή την ανάρτηση, η Δωροθέα Μερκούρη αρχικά άφησε τις δικές της ευχές στην ανάρτηση, γράφοντας «Αθηνά θησαυρέ μου, χρόνια πολλά».

Στη συνέχεια αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram τη φωτογραφία με τη μικρότερη κόρη της και την ανιψιά της γράφοντας «Όλα τα λουλούδια μας μαζί» και στα ελληνικά και στα ιταλικά.

451433789_1193016905072548_2124346148397181711_n.jpg

Η Αθηνά είναι και αυτή ξανθιά, ενώ μοιάζει πολύ στη μαμά της, όπως θα δεις στη φωτογραφία πιο κάτω.

https://www.instagram.com/p/CBNPZDMJw7f/

Μετά τις διαδικτυακές ευχές όλοι μαζί - η Αθηνά Μερκούρη, η Αλεξάνδρα, η Δωροθέα, η Γκάια και οι φίλοι τους - έκαναν μια βραδινή βόλτα στον προορισμό που βρίσκονται με αφορμή τα γενέθλια της Αθηνάς και κάπως έτσι της έκαναν έκπληξη και με μία τούρτα.

Η yogi Αλεξάνδρα Μερκούρη

Η αδερφή της Δωροθέας Μερκούρη έχει ξεχωρίσει για πάνω από δύο δεκαετίες ως art director. Η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με αυτόν τον τομέα μοιράζοντας τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Παρισιού.

https://www.instagram.com/p/CXw2zcNsMEG/

Παράλληλα, η ίδια την περίοδο της καραντίνας θέλησε να διερευνήσει κι άλλες πτυχές του εαυτού της και να ασκηθεί στην πρακτική της Kundalini yoga. Η ίδια κατάφερε να την μάθει τόσο καλά, με αποτέλεσμα να μπορεί να τη διδάξει με τη σειρά της σε άλλους. Έτσι, δημιούργησε το «Zorba Buddha» στην Άνδρο, όπου ενώνει την πνευματικότητα με τη χαρά της ζωής.

«Το να φροντίζει κανείς τη δική του ενέργεια ζωής δεν είναι εγωιστική πράξη, είναι μια πράξη προσφοράς στον κόσμο, είναι η αναπλήρωση της ενέργειάς του χωρίς να εξαντλείται η ενέργεια κάποιου άλλου», είχε πει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CPP2v8_LTkp/