Η Jlo είπε την πιο μεγάλη αλήθεια στα γενέθλιά της: Ο άφαντος Affleck και όσοι την στηρίζουν

Πατούλια Κατερίνα
Η Jlo είπε την πιο μεγάλη αλήθεια στα γενέθλιά της: Ο άφαντος Affleck και όσοι την στηρίζουν

Τα 55α γενέθλια της Jennifer Lopez ήταν γεμάτα ανάμεικτα συναισθήματα. Τρία ποστς στο Instagram και χωρίς τον σύζυγό της Ben Affleck δίπλα της φέτος, η Λατίνα εξομολογήθηκε μεγάλες αλήθειες. 

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία posts έκανε η Jennifer Lopez για τα 55α γενέθλιά της. Μπόλικα πάρτι με θέμα το Bridgerton, μπόλικες φωτογραφίες, μπόλικα λουλούδια και τούρτες αλλά ένας ήταν ο μεγάλος απών.

This is her now

https://www.instagram.com/p/C90IGR3PVeI/

Το πρώτο ποστ της Lopez στα 55, αποκάλυπτε μια από τις αγαπημένες πόζες της τραγουδίστριας με ολόλευκο ολό0σωμο μαγιό μπροστά στον καθρέφτη.

«Αυτή είμαι σήμερα», έγραψε η Jennifer για να ακολουθήσει ένα post με όλα τα πλάνα και όλες τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη γιορτή αλά Bridgerton που στήθηκε για την 55χρονη στα Hamptons.

To party για την Queen Jennifer:

https://www.instagram.com/p/C90dK8RSTnh/

Γνωρίζαμε πως το φετινό θέμα για το πάρτι γενεθλίων της Jennifer ήταν το Brigderton αλλά δεν είχαμε φανταστεί πως θα βλέπαμε ένα πραγματικά στημένο από άλλη εποχή σκηνικό με βιολιά, άμαξες και άλογα, χτενίσματα και τουαλέτες εποχής και την Jlo στον θρόνο της, μόνη, όπως είναι άλλωστε και η βασίλισσα Καρλότα στην ομώνυμη σειρά μιας και ο δικός της βασιλιάς αντιμετωπίζει τους δαίμονές του.

https://www.instagram.com/reel/C90atd4PKY7/

Στο πάρτι αυτό, η Jennifer φαίνεται να γελά, να χορεύει, να συγκινείται, όσα νιώθει ανάμεικτα δηλαδή το τγελευταίο διάστημα.

Η Jennifer Lopez γίνεται 55! Η χρονιά roller coaster και τρόπος που η Λατίνα δεν το βάζει κάτω

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι»!

Το τρίτο ποστ ήταν ένα ευχαριστώ της Jennifer, προς τους fans της, που ακόμα και στις μεγαλύτερες επαγγελματικές ή προσωπικές της δοκιμασίες δεν σταματούν να την στηρίζουν.

https://www.instagram.com/p/C91SNz_OZTv/

«Έβλεπα όλες τις ευχές σας για τα γενέθλια, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας όλο το προηγούμενο βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο.

Γέλασα, χαμογέλασα, δάκρυσα και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα. Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς κάθομαι εδώ και σκέφτομαι το εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει τόσο γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα, τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ' έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπη από μέσα. Έχω τόση αγάπη για σας. Θέλω να ξέρετε πως στα γενέθλιά μου εσείς είστε το μεγαλύτερο δώρο μου.

Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε σας.

Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστούμε για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας.
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ…», έγραψε χαρακτηριστικά η Lopez.

«Φαίνεται πως υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή αλλά μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να υπερτερούν, υπάρχι μπόλικη αγάπη εκεί έξω, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», είχε πει η Jennifer πριν μερικές ημέρες όταν γιόρταζε τη δεύτερη επέτειο γάμου της με τον Ben μόνη.

Οι φήμες ήθελαν την Lopez, τρία χρόνια μετά την αποκάλυψη της επανασύνδεσης με τον Affleck να ανακοινώνει το διαζύγιό της. Η Λατίνα δεν έκανε την χάρη σε κανέναν. Η βέρα στο χέρι της μπαίνει και βγαίνει τακτικά, οι προσπάθειες με τον Affleck για να σώσουν ό,τι σώζεται από τον γάμο τους, είναι μεγάλες, όμως η Jennifer είναι σίγουρο πως περνά και μόνη της καλά!

Η JLo πέρασε χωρίς τον Affleck τη 2η επέτειο του γάμου τoυς αλλά είχε έναν φύλακα- άγγελο μαζί της