Ενώ οι φήμες θέλουν τη JLo να χωρίζει εκείνη εθεάθη με την κόρη του Ben Affleck

Ενώ οι φήμες θέλουν τη JLo να χωρίζει εκείνη εθεάθη με την κόρη του Ben Affleck

Η JLo ανέβασε στο Instagram ένα story από την καλοκαιρινή βόλτα της με την κόρη του Ben Affleck, Violet.

Η Jennifer Lopez ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια καλοκαιρινή βόλτα με την κόρη του Ben Affleck, τη Violet να κάθεται στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της.

Στο βίντεο, η Jennifer Lopez φαίνεται να κάθεται στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου με την ηλιοροφή ανοιχτή, φορώντας μάλιστα και της βέρα της. Από την άλλη η Violet και η φίλη της, η ηθοποιός Cassidy Folarin, κοιτάζουν έξω από το παράθυρο. Η Jennifer Lopez στο βίντεο που ανέβασε έβαλε και ένα αυτοκόλλητο "Summertime" και με soundtrack με το τραγούδι "Girls" από The Kid LAROI.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η pop star και η κόρη του Ben Affleck, «περικυκλώθηκαν» από κόσμο όταν καταλάβαν ότι είναι εκείνες, ενώ ψώνιζαν στο Roller Rabbit στο East Hampton της Νέας Υόρκης το χθες το Σάββατο.

jennifer-lopez-violet-instagram2-071324-7a96e175d1b5465dbf50b8124b2ffe01.webp

Όπως αναφέρουν οι πηγές η Jennifer Lopez φαινόταν χαρούμενη που ψώνιζε με την κόρη του Βen Affleck και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της. Ο Βen Affleck έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel, ενώ η τραγουδίστρια είναι μητέρα των διδύμων Max και Emme, 16 ετών, με πατέρα τον πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez, Marc Anthony.

Στα σενάρια που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο η JLo απάντησε με τα αρχικά του Ben

Η JLo φαίνεται να θέλει να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού αφού εκτός από την εμφάνιση αυτή με τη μικρή Violet πριν μια εβδομάδα είχε εμφανιστή με τη βέρα της και με ένα βραχιόλι με τα αρχικά του ονόματος του Ben Affeck.

Συγκεκριμένα η ίδια φορούσε ένα εντυπωσιακό βραχιόλι με το χαρακτηριστικό σύμβολο «B», ένα γράμμα καθόλου τυχαίο. Μάλιστα πριν από την εμφάνιση με το χαρακτηριστικό βραχιόλι, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε την Πέμπτη, φορώντας ξανά τη βέρα της, αφού την είχε βγάλει για κάποιο καιρό, για να προωθήσει τη σειρά J.Lo Beauty.

Από την άλλη και ο Ben Affleck, έχει επίσης φωτογραφηθεί με αλλά και χωρίς τη βέρα του, με αποτέλεσμα οι φήμες περί διαζυγίου συνεχίζουν να μπερδεύουν τους θαυμαστές τους.

Η έξοδος του Affleck χωρίς βέρα και οι διακοπές της J.Lo φέρνουν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ωστόσο παρά τα όσα ακούγονται για τη σχέση τους εδώ και καιρό οι ίδιοι δεν έχουν απαντήσει στους ισχυρισμούς για το περιβόητο διαζύγιο, αλλά συνέχισαν να τροφοδοτούν τις φήμες περνώντας τις διακοπές τους τον Ιούλιο σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μάλιστα η Jennifer Lopez τον περασμένο μήνα έκανε ένα ταξίδι στην Ιταλία σε σκάφος της δείχνοντας ξένοιαστη και βγάζοντας selfie.

Ο γάμος του ζευγαριού βρίσκεται στο μικροσκόπιο από τότε που η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνιδα περπάτησε μόνη της στο χαλί του Met Gala τον Μάιο. Η ίδια πλέον φέρεται να έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες σώσει τον γάμο τους.

exclusive-after-ditching-wedding-ring-84939795_7293d6.webp

Κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας έχει δηλώσει για αυτό τον γάμο:

«Η Jennifer αισθάνεται τα τελευταία δύο χρόνια ότι ήταν ένα όνειρο πυρετού και τώρα έχει συνέλθει και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους

Βέβαια πριν την εμφάνιση της JLo με την κόρη του Βen Affleck είχαν προηγηθεί αρκετές solo εμφανίσεις του ζευγαριού ακόμα και χωρίς τη βέρα τους πυροδοτώντας και πάλι τις φήμες.