Στα σενάρια που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο η JLo απάντησε με τα αρχικά του Ben και πολλά νεύρα

Στα σενάρια που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο η JLo απάντησε με τα αρχικά του Ben και πολλά νεύρα

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα εντυπωσιακό βραχιόλι που πάνω είχε με χαρακτηριστικό σύμβολο «B».

Ενώ οι φήμες για το διαζύγιο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck ολοένα και φουντώνουν οι παπαράτσι εντόπισαν την pop star στη Νέα Υόρκη να φοράει ένα βραχιόλι με τα αρχικά του συζύγου της, Βen Affleck.

Συγκεκριμένα η ίδια φορούσε ένα εντυπωσιακό βραχιόλι με το χαρακτηριστικό σύμβολο «B», ένα γράμμα καθόλου τυχαίο. Μάλιστα πριν από την εμφάνιση με το χαρακτηριστικό βραχιόλι, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε την Πέμπτη, φορώντας ξανά τη βέρα της, αφού την είχε βγάλει για κάποιο καιρό, για να προωθήσει τη σειρά J.Lo Beauty.

Από την άλλη και ο Ben Affleck, έχει επίσης φωτογραφηθεί με αλλά και χωρίς τη βέρα του, με αποτέλεσμα οι φήμες περί διαζυγίου συνεχίζουν να μπερδεύουν τους θαυμαστές τους.

Η έξοδος του Affleck χωρίς βέρα και οι διακοπές της J.Lo φέρνουν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ωστόσο παρά τα όσα ακούγονται για τη σχέση τους εδώ και καιρό οι ίδιοι δεν έχουν απαντήσει στους ισχυρισμούς για το περιβόητο διαζύγιο, αλλά συνέχισαν να τροφοδοτούν τις φήμες περνώντας τις διακοπές τους τον Ιούλιο σε διαφορετικές τοποθεσίες. Μάλιστα η Jennifer Lopez τον περασμένο μήνα έκανε ένα ταξίδι στην Ιταλία σε σκάφος της δείχνοντας ξένοιαστη και βγάζοντας selfie.

Ο γάμος του ζευγαριού βρίσκεται στο μικροσκόπιο από τότε που η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνιδα περπάτησε μόνη της στο χαλί του Met Gala τον Μάιο. Η ίδια πλέον φέρεται να έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες σώσει τον γάμο τους.

exclusive-after-ditching-wedding-ring-84939795_7293d6.webp

Κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας έχει δηλώσει για αυτό τον γάμο:

«Η Jennifer αισθάνεται τα τελευταία δύο χρόνια ότι ήταν ένα όνειρο πυρετού και τώρα έχει συνέλθει και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους

Ο εκνευρισμός της Jlo με τους παπαράτσι

Πριν λίγες μέρες η Jennifer Lopez βρέθηκε για ψώνια σε γνωστό Mall και φυσικά οι παπαράτσι ήταν εκεί. Ωστόσο η ίδια όταν κατάλαβε ότι την εντόπισαν προσπάθησε να ξεφύγει από αυτούς, φανερά εκνευρισμένη που δεν κατέβαζαν τις κάμερες και συνέχιζαν να την καταγράφουν.

Δες το βίντεο: