«Σαν τη μαμά δεν έχει» είπαν όλοι βλέποντας τη μαμά της Νατάσας Θεοδωρίδου να της μαγειρεύει

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Σαν τη μαμά δεν έχει» είπαν όλοι βλέποντας τη μαμά της Νατάσας Θεοδωρίδου να της μαγειρεύει

Η κυρία Σοφία Θοεδωρίδου, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα, χαίρεται να περιποιείται την κόρη της, γι' αυτό και της μαγείρεψε στραπατσάδα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την Αναστασία και ένας από τους προορισμούς τους είναι και η Θεσσαλονίκη. Εκεί ζει και η κυρία Σοφία, η μαμά της Νατάσας Θεοδωρίδου και κάπως έτσι βρήκε την ευκαιρία να την περιποιηθεί φτιάχνοντάς της στραπατσάδα.

Αθηνά Οικονομάκου - Νατάσα Θεοδωρίδου σε αγώνα μπάσκετ στην Ιταλία με φανέλα Cerella για καλό σκοπό

«Σαν τη μαμά δεν έχει»

Όπως θα δεις από το βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Instagram η μαμά της είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που την έχει δίπλα της.

Βέβαια, η κυρία Σοφία δεν έχασε ποτέ το βλέμμα της από την κουζίνα και την στραπατσάδα που ετοίμαζε, καθώς όπως είπε έπρεπε να είναι συγκεντρωμένη στα βήματα της συνταγής.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου άλλωστε, ήθελε τη δική της στραπατσάδα να μην έχει κρόκους, μόνο τα ασπράδια, οπότε η μαμά της ήθελε να είναι προσεκτική.

Στο τέλος, ωστόσο η κυρία Σοφία Θεοδωρίδου γύρισε για λίγο στην κάμερα χαμογελώντας και είπε στους followers της κόρης της πότε θα εμφανιστεί live στην περιοχή, αναφέροντας τέλεια όλες τις λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/reel/C92KdZPouda/

Αποθέωση για την κυρία Σοφία

Παρακολουθώντας το βίντεο της Νατάσας Θεοδωρίδου οι followers της δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τη φροντίδα και την αγάπη της μαμάς της, καταλήγοντας σε ένα συμπέρασμα, ότι «Σαν τη μαμά δεν έχει».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας για την οικογένειά της είχε συγκινηθεί σε συνέντευξή της.

«Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι γιατί, θέλω να το πω αυτό, η οικογένεια είναι ο πυρήνας, η μικρή κοινωνία και το κέντρο του ανθρώπου. Επειδή έρχονται πολύ νέοι και με ακούνε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε και αγκαλιάζετε τη μουσική μου, πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας. Να τους σέβεστε, να τους ακούτε. Είναι τόσο σημαντικά και όμορφα από καρδιάς τα λόγια τους. Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά. Πρέπει να τους ακούμε γιατί μετά, όταν περνάνε τα χρόνια, έρχονται όλα αυτά και κάθονται κάπου ωραία σε μια πλευρά της καρδιάς και του μυαλού. Να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους ακούτε, να τους σέβεστε» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

mamatheodoridou.jpg