Η Ανατολή Κουϊνέλη είναι η mini εκδοχή της Ήβης Αδάμου: Η φωτογραφία τους από την Σαντορίνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ανατολή Κουϊνέλη είναι η mini εκδοχή της Ήβης Αδάμου: Η φωτογραφία τους από την Σαντορίνη

Η Ήβη Αδάμου κάνει διακοπές στην Σαντορίνη με την 6χρονη κόρη της, η οποία θέλει να της μοιάσει όπως φαίνεται στο στιλ.

H Ήβη Αδάμου συνδυάζοντας τις live εμφανίσεις της με ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην Σαντορίνη, όπως μάς έδειξε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Πώς θα πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Ήβης Αδάμου με ένα απλό σεσουάρ

Η ίδια ωστόσο, δεν ήταν μόνη της, είχε μαζί και την 6χρονη κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, την Ανατολή, η οποία όπως θα δεις και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια είναι σαν τη μικρή εκδοχή της.

Μαμά και κόρη επέλεξαν για τις βόλτες τους στο νησί φορέματα στις αποχρώσεις του ροζ - φούξια και γαλάζιου, ενώ είχαν πιασμένα τα μαλλιά τους σε κοτσίδες.

451442482_1166995371186155_702506400532532564_n.jpg

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια έκανε κι άλλη μια ανάρτηση στο προφίλ της και με άλλες φωτογραφίες μαζί με την Ανατολή, την «πριγκίπισσά» της, από τις διακοπές τους.

H ομοιότητα της Ανατολής με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Αν και η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη των Staventο προτιμούν να κρατούν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Ανατολή Κουϊνέλη μπορεί στο στιλ να ακοιλουθεί τα βήματα της μαμάς της, τα καταγάλανα μάτια της ωστόσο τα έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της.

Κι αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία της, όπως και στην πιο πρόσφατη που την είχε απαθανατίσει η Ήβη Αδάμου κατά τη διάρκεια ενός γάμου που ήταν καλεσμένοι.

Η Ήβη Αδάμου και η μητρότητα σε νεαρή ηλικία

Μιλώντας τον Ιανουάριο στην εκπομπή του Fipster στο YouTube, η Ήβη Αδάμου είχε αναφερθεί στο πώς είναι να γίνεσαι μαμά σε πιο μικρή ηλικία, καθώς η ίδια έφερε στον κόσμο την Ανατολή, όταν ήταν 24 χρονών.

«Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η 30χρονη τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στην ίδια συνέντευξη και στο γεγονός πως επέλεξαν με τον Μιχάλη Κουϊνέλη η μόνιμη κατοικία τους και το μέρος που θα μεγαλώνει η Ανατολή να είναι η Αλεξανδρούπολη κι όχι η Αθήνα.

«Θεωρώ ότι ήταν η πιο σοφή κίνηση την καταλληλότερη στιγμή. Όλο αυτό έγινε μέσα στον Covid. Δεν ερχόμασταν Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος, όλα γινόντουσαν μέσω Face Time και μέναμε πάνω στο σπίτι που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη. Είδα πώς είναι να ζεις εκεί, πόσο πιο ήρεμα, νορμάλ και ξέγνοιαστα είναι - ειδικά για ένα παιδί. Το ότι ήταν δίπλα η πεθερά μου και μια πολύ καλή κυρία που έχουμε ακόμη και σήμερα και υπάρχει απίστευτη βοήθεια (ανά πάσα στιγμή ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος εκεί) και είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας και η δουλειά μας θα είναι στην Αθήνα» είχε πει η Ήβη Αδάμου.