Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με νίκη τους Ολυμπιακούς: Οι δύο αναρτήσεις της περήφανης Μαρέβας Μητσοτάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με νίκη τους Ολυμπιακούς: Οι δύο αναρτήσεις της περήφανης Μαρέβας Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη μπορεί μέσα από τα social media της να συνεχάρη όλους τους αθλητές που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση τη δεύτερη μέρα των Ολυμπιακών, για την Μαρία Σάκκαρη ωστόσο χάρηκε διπλά.

Η δεύτερη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν ιδιαίτερα καλή για την ελληνική αποστολή, αφού πολλοί από τους αθλητές μας κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους, κερδίζοντας στους πρώτους αγώνες που είχαν να αντιμετωπίσουν.

H Celine Dion συγκινεί μετά την καθηλωτική εμφάνιση στο Παρίσι: «Έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα»

Ανάμεσά τους και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε άνετα την αντίπαλή της από το Μαυροβούνιο, Danka Kovinić, περνώντας στις 32 του μονού γυναικών.

«Τόσο περήφανη που εκπροσωπώ την ομάδα της Ελλάδας και ξεκινάω με μια νίκη στους Ολυμπιακούς» έγραψε μετά το τέλος του αγώνα της η 29χρονη αθλήτρια δημοσιεύοντας παράλληλα και στιγμιότυπά της από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/C9-VEzyC9cO/

Oι αναρτήσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη για την Μαρία Σάκκαρη

Όσο περήφανη ήταν η Μαρία Σάκκαρη που εκπροσωπεί τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, άλλο τόσο και περισσότερο περήφανοι είναι και όλοι οι Έλληνες για εκείνη και την προσπάθειά της, αλλά και ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

H Μαρία Σάκκαρη είπε όσα νιώθει για τον Κωνσταντίνο της καρδιάς της με ένα τρυφερό post

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του που παρέμειναν στο Παρίσι μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων για να δουν και κάποιους από τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών από κοντά, όχι μόνο βρέθηκαν στις κερκίδες για να απολαύσουν και να στηρίξουν την Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα που έδινε, αλλά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έκανε και δύο ποστ στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για την αθλήτρια του τένις.

«Συνέχισε δυνατά Μαρία μας» έγραψε μετά την πρόκριση η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ είχε δημοσιεύσει κι ένα story κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη που έγραφε και πάλι «συνέχισε δυνατά».

Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι, επομένως η νίκη αυτή ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή για την Μαρέβα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ήταν σαν να αγωνίζεται μέλος της οικογένειάς τους.

Γι' αυτό άλλωστε, και η σύζυγος του Πρωθυπουργού μπορεί να έκανε story για κάθε αθλητή που προκρίθηκε στην επόμενη φάση των αγώνων, το γεγονός ωστόσο πως έκανε 2 αναρτήσεις για την 29χρονη τενίστρια ήταν που έδειξε πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνη και πόσο καλές σχέσεις έχουν φυσικά.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει κάνει και στο παρελθόν κάποια ανάρτηση για την Μαρία Σάκκαρη και τα κατορθώματά της, ενώ σε όσους αγώνες μπορεί βρίσκεται στο πλευρό της και ο σύντροφός της ο Κωνσταντίνος.

Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου.

1718289607749-202230697-sakkari20.webp