H αποκάλυψη της Lady Gaga για τον αρραβώνα της με τον Michael Polansky και η έκπληξη στους fans της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H αποκάλυψη της Lady Gaga για τον αρραβώνα της με τον Michael Polansky και η έκπληξη στους fans της

Τον 3ο κατά σειρά αρραβώνα της αποκάλυψε κατά λάθος η Lady Gaga, μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι.

Tην Παρασκευή 26 Ιουλίου όλος ο κόσμος παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Η Lady Gaga μαζί με την Celine Dion ήταν οι δύο τραγουδίστριες του Hollywood που έδωσαν «άλλον» αέρα στη λαμπερή γιορτή - κι ας ήταν τελικά μαγνητοσκοπημένη η εμφάνιση της «Poker Face», Lady Gaga.

H Celine Dion συγκινεί μετά την καθηλωτική εμφάνιση στο Παρίσι: «Έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα»

https://www.instagram.com/reel/C9794d8yw1V/

Η αποκάλυψη του αρραβώνα με τον Michael Polansky

Η Lady Gaga παραμένοντας στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο παρακολούθησε από κοντά κι άλλους αγώνες της ομάδας της Αμερικής. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την προσπάθεια της Simone Biles, η οποία επανήλε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση στους Ολυμπιακούς μετά την αποχή της λόγω ψυχολογικής πίεσης που ένιωθε.

«Έσκισε! Τι τιμή να είμαι τόσο κοντά» έγραψε η Lady Gaga για την Αμερικανίδα αθλήτρια.

https://www.instagram.com/reel/C99lPNpu-JH/

Παράλληλα, κι ενώ ήταν ακόμη στο γήπεδο έκανε μια αποκάλυψη και για την προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

Η Gaga σύστησε στον Γάλλο πρωθυπουργό Gabriel Attal, τον Michael Polansky ως αρραβωνιαστικό της, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα.

«Ο αρραβωνιαστικός μου, Μichael», ακούγεται να λέει ανέμελα η Gaga σε ένα κλιπ που δημοσίευσε ο πρωθυπουργός στο TikTok το βράδυ της Κυριακής (28 Ιουλίου).

Το σύντομο βίντεο δείχνει τον Attal να αγκαλιάζει για λίγο την τραγουδίστρια και να σφίγγει τα χέρια με τον Polansky, τον σύντροφο της Lady Gaga.

Η Gaga και ο Polansky έβγαιναν δημόσια από τις αρχές του 2020, ενώ η σχέση τους έγινε επίσημη στο Instagram με μια ανάρτησή τους τον Φεβρουάριο. Σε μια συνέντευξη λίγους μήνες αργότερα, η Lady Gaga είχε αναφερθεί στον Polansky ως «ο έρωτας της ζωής της».

Ο Πρωθυπουργός Attal πάντως, δεν ανέφερε τον προφανή αρραβώνα του ζευγαριού στο TikTok, αντ' αυτού εστίασε στην εντυπωσιακή εμφάνιση της ποπ σταρ και την ερμηνεία του "Mon Truc en Plume" ("My Thing With Feathers") την Παρασκευή το βράδυ στο Παρίσι: «Σας ευχαριστώ Lady Gaga για την εκπληκτική σας εμφάνιση στην τελετή έναρξης», έγραψε στη λεζάντα. «Ήταν συγκλονιστική».

H έκπληξη στους fans της

H Lady Gaga πάντως έκανε και μια ακόμα έκπληξη στους followers της, τραγουδώντας τους ένα κομμάτι από το νέο της τραγούδι από την οροφή ενός αμαξιού.

https://www.instagram.com/reel/C9_9-Tnq5CZ/