«Έπαθα νησί» λέει ο Γιάννης Κουκουράκης από την Τήνο, «Πάθαμε πλάκα με εσένα» λένε οι θαυμάστριες

Κατερίνα Μπούσιου
«Έπαθα νησί» λέει ο Γιάννης Κουκουράκης από την Τήνο, «Πάθαμε πλάκα με εσένα» λένε οι θαυμάστριες

Το τηλεοπτικό comeback του Γιάννη Κουκουράκη και το reunion που θα θυμίσει Άγριες Μέλισσες. 

Το πιο περίεργο στην περίπτωση του Γιάννη Κουκουράκη, είναι πως δεν ακολουθεί τους κανόνες ή την τάση για προβολή, ακόμη και για λόγους διαφήμισης κάποιας του δουλειάς. Ακόμη και το προφίλ του στο Instagram, το τροφοδοτεί σπάνια και όχι γιατί πρέπει αλλά όταν νιώθει ο ίδιος την ανάγκη. Αυτή τη φορά επανήλθε με 3 αναρτήσεις και πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Τήνο. Προκαλώντας τις θαυμάστριές του, οι οποίες ενθουσιάστηκαν με την επιστροφή του στα social media. Σύντομα όμως θα ενθουσιαστούν και με την τηλεοπτική του επιστροφή.

Που είναι σημαντική γιατί θα συναντήσει έναν παλιό και αγαπημένο συνάδελφο με τον οποίο είχαν πολύ καλή χημεία.

https://www.instagram.com/p/C9hxUEgI_BS/

Η είσοδος στο Grand Hotel και οι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία

Ο Γιάννης Κουκουράκης τα τελευταία δύο χρόνια αφιερώθηκε περισσότερο στο θέατρο και στην τηλεόραση τον είδαμε για λίγα επεισόδια στην αρχή της σειράς «Η Παραλία» ως ο αρραβωνιαστικός της Δανάης Μιχαλάκη που υποδυόταν την Υπατία. Είχε προηγηθεί μετά τις Άγριες Μέλισσες, ο ρόλος του στο Μαύρο Ρόδο. Πριν σε ενημερώσω για τη μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή που κρύβει και ένα σημαντικό reunion, ας δούμε την επιστροφή του στα social media.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είπε τη Δανάη Μιχαλάκη «παντοτινό του ταίρι» & οι fans της Παραλίας «έλιωσαν»

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Τήνο και έχει ενθουσιαστεί, γράφοντας το «Έπαθα νησί», χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό του.

https://www.instagram.com/p/C-BDXu_Ixae/

Από τις φωτογραφίες όμως, όλοι κατάλαβαν πως βρισκόταν εκεί. Έχει λείψει τόσο πολύ από τις θαυμάστριές του, για αυτό και κινητοποιήθηκαν άμεσα στα καλοκαιρινά του post. Ανάμεσά τους και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της.

Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη post από τις διακοπές του, δείχνοντας πως περνά υπέροχα το καλοκαίρι του.

https://www.instagram.com/p/C95S_uKoXG5/

Σε ένα από αυτά, του είπαν ευθέως πως τους λείπει από την τηλεόραση. Εκείνος δεν απάντησε, αλλά τα τελευταία spoilers μιλούν για τη μεγάλη του επιστροφή στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel. Η οποία είναι μία πιστή μεταφορά του ξένου format που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Δες και εδώ το story.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Το σημαντικό όμως είναι, πως σε αυτή τη σειρά μυστηρίου και μεγάλων μυστικών, θα μπει αναζητώντας τη χαμένη του αδελφή. Και θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αλλοτινό του κολλητό από τις Άγριες Μέλισσες. Μελέτης και Κωνσταντής θα συνεργαστούν ξανά και αυτό είναι συγκινητικό για όσους τους αγάπησαν στη σειρά. Ο ηθοποιός αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για τις πρώτες του σκηνές, καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η παραγωγή είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00 από τον ΑΝΤ1. Ουσιαστικά θα έχει να ανταγωνιστεί τον Άγιο Έρωτα στον Alpha αλλά και τη Γη της ελιάς στο Μega, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη μυθοπλασία. Στα υπόλοιπα κανάλια θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη Φάρμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στο Star.