Η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της και η κουμπάρα Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε επικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της και η κουμπάρα Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε επικά

Με το πιο ευχάριστο νέο ξεκίνησε ο Αύγουστος για τους followers της Ευαγγελίας Συριοπούλου, αφού ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της τη 2η εγκυμοσύνη της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο τον Αύγουστο, αφού με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τον 3 ετών γιο της, Νικόλα, αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου με φουσκωμένη κοιλιά

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!» έγραψε η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτησή της στην οποία φαίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Μια εγκυμοσύνη που η ίδια κανείς δεν κατάλαβε, παρότι πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

https://www.instagram.com/p/C-HvI_BueGG/

Πολλοί συνάδελφοι λοιπόν, και followers της έσπευσαν να της ευχηθούν για το νέο μέλος που περιμένουν στην οικογένεια, με το πιο επικό σχόλιο να είναι αυτό της κουμπάρας της, Σμαράγδας Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο ως νονά και με μία λέξη συγκίνησε τη Συριοπούλου

«Με τρελαίνει η κοιλάρα σου» έγραψε με γλύκα και χιούμορ η Σμαράγδα Καρύδη κάτω από το ποστ της Ευαγγελίας Συριοπούλου.

d3babc2a-01bf-4f0b-bdc2-47974ee324e8.jpg

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν η μόνη κουμπάρα που είχε στον γάμο της τον Σεπτέμβριο του 2023 η ηθοποιός του Παράδεισου των Κυριών. Οι κουμπάροι ήταν τέσσερις και ανάμεσά τους ήταν τόσο η ηθοποιός, όσο και ο Θοδωρής Αθερίδης αλλά και ο Μιχάλης Μαρίνος.

syriopouloukaridi.jpeg

Ο γάμος της Ευαγγελίας Συριοπούλου με τον Στράτο Πατσατζή

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής, μπορεί να ήταν ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια, έκαναν όμως τον θρησκευτικό τους γάμο και μαζί τη βάπτιση του 2 ετών γιου τους στις 5 Σεπτεμβρίου το 2023.

https://www.instagram.com/reel/Cw2RzNgoEDr/

Το πάρτι που ακολούθησε των μυστηρίων τα είχε όλα - με highlight το ξέφρενο χορευτικό του κουμπάρου Θοδωρή Αθερίδη με τον γαμπρό - ενώ η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε φορέσει δύο νυφικά.

Ένα μακρύ, πριγκιπικό κατά τη διάρκεια του γάμου κι ένα mini για το γαμήλιο πάρτι.