Η διαφορετική προσέγγιση της Κλέλιας Ρένεση στις διακοπές δεν απαιτεί πολλά λεφτά & είναι παράδειγμα

Η διαφορετική προσέγγιση της Κλέλιας Ρένεση στις διακοπές δεν απαιτεί πολλά λεφτά & είναι παράδειγμα

Κλέλια και Κοραλία ποζάρουν με φόντο τις εικόνες που έχουμε ταυτίσει με τις πιο ωραίες αναμνήσεις μας. Μαγιό, δεμένα μαλλιά, τέχνη, απλότητα, τοπικά προϊόντα και φύση. Τίποτα άλλο. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Κλέλιας Ρένεση και της κόρης της, Κοραλίας, έχουν γίνει πλέον παράδοση, μια ετήσια υπενθύμιση των πραγματικών αξιών που συχνά ξεχνάμε στην καθημερινότητά μας. Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν και φέτος, η ηθοποιός και η κόρη της επέλεξαν ξανά την αγαπημένη τους Γαύδο -αλλά και άλλα μέρη της Κρήτης, για να ζήσουν στιγμές ανεμελιάς, εξερεύνησης και βαθιάς σύνδεσης με τη φύση και τους ανθρώπους.

Το σίγουρο είναι πως οι διακοπές της ηθοποιού δεν θυμίζουν σε τίποτα τις συνηθισμένες εικόνες πολυτελών resorts και κοσμικών events. Αντίθετα, η Κλέλια επιλέγει να ζήσει αυθεντικές εμπειρίες, να γνωρίσει τους ντόπιους, να ανακαλύψει κρυμμένους θησαυρούς της φύσης και να μυήσει την κόρη της στην ομορφιά της απλότητας.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για δουλειές με την κόρη της & αυτά τα πλάνα είναι «μεγάλο σχολείο» για όλους

Εκτός από τη Γαύδο, μαμά και κόρη απολαμβάνουν την ελευθερία της φύσης, κολυμπούν σε κρυστάλλινα νερά, εξερευνούν μονοπάτια και παραλίες, σε όποια τοποθεσία κι αν βρεθούν. Σημασία για εκείνες έχει να γνωρίζουν ντόπιους, την πλούσια γαστρονομική παράδοση της εκάστοτε τοποθεσίας, να δοκιμάζουν τοπικές λιχουδιές, να μαθαίνουν τέχνες αλλά και να πηγαίνουν σε παραδοσιακά πανηγύρια. Πόσο όμορφο!

https://www.instagram.com/p/CwLS11JoT6j/

Τα πιο πρόσφατα stories της Κλέλιας

Στα πιο πρόσφατα stories της Κλέλιας στο Instagram, την είδαμε να ποζάρει ακριβώς όπως περιγράψαμε άνωθεν ενώ στη μία από τις δύο φωτογραφίες στο πλάνο φαίνεται και η 5 ετών Κοραλία.

Η Κλέλια Ρένεση αποτελεί πρότυπο για πολλές μητέρες, καθώς δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών και ανατροφής, μακριά από τον καταναλωτισμό και την πίεση της εικόνας.

Η ηθοποιός μάς υπενθυμίζει ότι οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι αυτές που ζούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στη φύση, μακριά από την τεχνολογία και την καθημερινή ρουτίνα.

Η Κλέλια Ρένεση έγινε 42 και ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι για αληθινές ηλικίες

Ύμνος στην Απλότητα και την Αγάπη

Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της απλότητας, της επαφής με τη φύση και της αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της ηθοποιού αποτυπώνουν την ανεμελιά της Κοραλίας, η οποία μεγαλώνει μακριά από τα στερεότυπα και τις υπερβολές, μαθαίνοντας να εκτιμά τα απλά πράγματα της ζωής.

Οι φετινές διακοπές της Κλέλιας Ρένεση και της Κοραλίας αποτελούν μια όαση απλότητας, ομορφιάς και αυθεντικότητας σε έναν κόσμο που συχνά μας απομακρύνει από τις πραγματικές αξίες. Είναι ένας ύμνος στη φύση, στην παράδοση, στην αγάπη και στην ελευθερία, που μας εμπνέει να αναζητήσουμε την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής.

Η Κλέλια Ρένεση με νέο hair look στο πλευρό του αγαπημένου της συνοδοιπόρου, Manu Chao, στα Γιάννενα

Μία επίσης πρόσφατη ανάρτηση της Κλέλιας που συνοδεύτηκε από κάποια υπέροχα λόγια

Το καλοκαίρι που αγαπώ

Έχει την πλατεία του χωριού, τα παππούδια με τον μεζέ και το τάβλι και την εφημερίδα, την κυρα-Λένα που δεν ξύπνησε καλά και φωνάζει σε όλους, τα παιδιά μπουρδουκλωμένα στα σοκάκια να ψάχνουν το επόμενο θύμα του ενθουσιασμού τους, τον εργάτη που θα κάνει το διάλειμμα για μια μπύρα με το τρανζίστορ, τον ψαρά που θα γυρίσει απ' το καΐκι να μας πει τα νέα απ' την ψαριά του, να μας πει και προς τα που να πάμε για μπάνιο να μην μας πάρει και μας σηκώσει, τον σερβιτόρο που ανάμεσα στις παραγγελίες παίζει παρτίδα τάβλι, τους φίλους που μόλις τελειώσει η βάρδιά τους θα κλείσουν ραντεβού στην παραλία με μπύρες να σβήσουν την «κάψα», τα ζευγαράκια στα θεοσκότεινα να κλείνουν τον κόσμο τους σε θυσαυροκουτάκια, την Μαρίνα που σφουγγαρίζει κάθε μέρα το πεζοδρόμιο γιατί αλλιώς θα την βρει η γρουσουζιά, το απόγευμα η μάχη για να βρεις αλμυρίκι για την βουτιά σου, ο πάντα επίκαιρος «ξερός» μέσα στη θάλασσα που μετά βουλώνουν τα αφτιά σου στάνταρ, δίπλα τα εφηβάκια με διαγωνισμό βουτιάς απ' τα βράχια, το καφενείο της Στέλλας που κάθε Σάββατο και Κυριακή έχει κεφτέδες κοκκινιστούς και τρέχεις να προλάβεις, τον ερωτευμένο Μάριο που περνάει απ' τα σοκάκια και της βάζει τραγούδια απ' το αμάξι του να τα ακούσει και του πετάνε όλοι γιαούρτια, το ταπεράκι το σωστό με το κεφτεδάκι την ντομάτα το τυράκι, κλασικά καρπούζι στην αυλή και βεβαίως ντους με το λάστιχο!

Τι να μας πουν τα μάτια τα σκυφτά, τα εξαντλημένα απ' τα 12ωρα εξαντλητικής δουλειάς, όταν σε υποδέχονται στα 5αστερα, για να υπηρετήσουν εσένα τους βγαίνει η ψυχή.

Τι να την κάνω την παραλία όταν είναι χωρισμένη σε «φτωχούς και πλουσίους», και δεν επιτρέπεται και η πετσέτα κάτω! Πώς να απολαύσω οτιδήποτε διαιρεί τους γύρω μου και δεν επιτρέπει να γίνουμε όλοι ένα!

Τι να το κάνω το πανέμορφο νησί με το ονειρεμένο σκηνικό και τα κάτασπρα σοκάκια όταν δεν μπορώ να βρω πουθενά ένα καφενείο να μιλήσω σ' έναν ντόπιο, να φάω ένα σπιτικό φαΐ, να μάθω μια ιστορία του τόπου, να μπω μέσα στην καρδιά του;

Τι να το κάνω το all inclusive όταν ξέρω πόσο πενιχρά αμείβονται οι εργαζόμενοι;

https://www.instagram.com/p/C9VkqmNotF-/