Έτοιμοι να καταθέσουν διαζύγιο Lopez και Affleck αλλά αποφεύγουν τη δημόσια ανακοίνωση

Κατερίνα Μπούσιου
Έτοιμοι να καταθέσουν διαζύγιο Lopez και Affleck αλλά αποφεύγουν τη δημόσια ανακοίνωση

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

H Daily Mail αναφέρει πως οι δικηγόροι τους εντός των επόμενων ωρών καταθέτουν και επίσημα τον φάκελο του διαζυγίου. Τι θα αναφέρει η ανακοίνωση που θα εκδώσουν από κοινού η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. 

Έμοιαζε σαν την πιο όμορφη ιστορία αγάπης η επανένωσή τους, 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό. Ο γάμος των Bennifer πριν από δύο χρόνια ήταν το πιο ρομαντικό παραμύθι του Hollywood μόνο που Jennifer Lopez και Ben Affleck δεν μπόρεσαν τελικά να κρατήσουν τη φλόγα του έρωτά τους. Και τυπικά οι δικηγόροι του καταθέτουν την αίτηση διαζυγίου τους, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Daily Mail και αναμένεται και η επίσημη κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού. Τι θα αναφέρει και πως τις τελευταίες μέρες μας είχαν δείξει πως κάθε προσπάθεια για να τα ξαναβρούν είχε πέσει στο κενό;

https://www.instagram.com/reel/C4BPulrxe8I/

Για την αγάπη τους θα μιλά η ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Η τελευταία δημόσια και λαμπερή εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει τον Φεβρουάριο και μέχρι τις αρχές Απριλίου, βλέπαμε κάποια στιγμιότυπα των paparazzi, από βόλτες τους και οικογενειακά γεύματα. Μετά ξεκίνησε η φημολογία για τον χωρισμό τους και οι πρώτες πληροφορίες για μετακόμιση του Ben Affleck σε προσωρινό νέο σπίτι, κοντά σε εκείνο της πρώην συζύγου του Jennifer Garner για να βρίσκεται κοντά στα 3 τους παιδιά.

Ο Affleck αγοράζει νέο σπίτι για να μείνει μόνος: Ψάχνει αγοραστή για την έπαυλη που έμενε με τη JLo

Σε κάποιες φωτογραφίες από τις μοναχικές του βόλτες, οι paparazzi είχαν διαπιστώσει πως δεν φορούσε τη βέρα του. Κάτι που ο ίδιος στη συνέχεια το διακωμώδησε, κρύβοντας όποτε φωτογράφους τα χέρια του.

Το ζευγάρι μας «μπέρδεψε» αρκετές φορές γιατί η Lopez αντίθετα με εκείνον, δεν είχε βγάλει τη βέρα της και φόρεσε ένα βραχιόλι με τα αρχικά του. Εμφανίστηκαν όμως χωριστά στην αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού, Samuel, φουντώντας ξανά τα σενάρια. Η τραγουδίστρια είχε δείξει ξανά το πόσο αγάπησε τα παιδιά του, όπως και εκείνος τα δικά της. Αλλά αυτή η μεγάλη οικογένεια που ήθελαν να έχουν, είχε προ πολλού διαλυθεί.

Μόνη ήταν στα πρόσφατα 55α της γενέθλια, ξεχωριστά (δεν) γιόρτασαν τη 2η επέτειο του γάμου τους πριν από λίγες μέρες.

https://www.instagram.com/p/C91SNz_OZTv/

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Daily Mail, είναι θέμα ωρών οι δικηγόροι του ζευγαριού να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου. Επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, αναφέρουν πως, εδώ και ένα μήνα έχουν ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες για την υποβολή των σχετικών εγγράφων, αλλά περιμένουν τον κατάλληλο χρόνο για να τα καταθέσουν και επίσημα στο δικαστήριο.

Προφανώς υπήρχαν κάποια θέματα που αφορούσαν κοινή αποκτηθείσα περιουσία κατά την περίοδο του γάμου τους, αν και είχαν προβλέψει, υπογράφοντας προγαμιαίο συμβόλαιο για να μη διαταραχτεί σε περίπτωση χωρισμού, η ατομική τους περιουσία.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, έχουν συμφωνήσει και για τις επόμενες κινήσεις τους: «Μόλις κατατεθούν τα χαρτιά, θα βγάλουν την κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο, αναφέροντας το πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον, το πόσο πάλεψαν για να λειτουργήσει ο γάμος τους, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν πλέον να συμβιβαστούν μεταξύ τους. Αυτό που είχαν «έσβησε» και οι δύο το έχουν αποδεχτεί».