Για τη νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου χάρηκε όλη η ελληνική showbiz και το έδειξε έμπρακτα

Για τη νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου χάρηκε όλη η ελληνική showbiz και το έδειξε έμπρακτα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, βρίσκονται στην Πάρο και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία, επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, απολαμβάνει φέτος ένα ξεχωριστό καλοκαίρι στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, βρίσκονται στην Πάρο και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία, επιβεβαιώνει τη σχέση τους προέρχεται από τις κοινές τους διακοπές στο νησί.

Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Στο post της η ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή και φαίνεται πως η ευτυχία της ξαναχτυπά την πόρτα. Η παρουσιάστρια του Alpha, το μεσημέρι της Παρασκευής, ανάρτησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία με τον νέο της αγαπημένο και όπως ήταν λογικό τα σχόλια και οι ευχές από φίλους και συνεργάτες της ήταν αμέτρητα! Η Κατερίνα Καινούργιου στην κοινή τους φωτογραφία δεν θέλησε να γράψει κάτι πράα μόνο να βάλει ένα emoji που δείχνει ότι είναι in love.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να της σχολιάσουν δημόσια ήταν η Βίκυ Καγιά, ο Κώστας Τσουρός, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Αφροδίτη Γραμέλη , ο Στέλιος Κουδουνάρης αλλά και πολύ ακόμα φίλοι της από τη swohbiz και μη. Όπως βλέπεις και από τα σχόλια στη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου πραγματικά η νέα σχέση της έκανε πολλούς να χαρούν για την προσωπική της ζωή γνωρίζοντας πως η παρουσιάστρια είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα δύσκολα.

Την ίδια ανταπόκριση είχαν φυσικά και οι διαδικτυακοί φίλοι της Κατερίνας οι οποίοι σχολίαζαν το πόσο ταιριαστοί είναι αλλά και το πόσο χάρηκαν σαν να πρόκειται όντως για κάποια δική τους κοντινή φίλη.

Δες όλα τα σχόλια εδώ:

Ανάμεσα στα σχόλια που ξεχώρισαν όμως ήταν αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία έγραψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δείχνει καλά.

ts.jpg

Μάλιστα η παρουσιάστρια του Happy Day έχει σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και κάθε καλοκαίρι περνάει εκεί αρκετό χρόνο με την οικογένειά της, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά επίσης να επισκέπτεται την Πάρο μιας και ο σύντροφός της διατηρεί εστιατόριο εκεί.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, οι δύο γυναίκες κανόνισαν μια έξοδο στο μαγαζί του επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και μαζί με την παρέα τους πέρασαν μια όμορφη βραδιά με ωραίο φαγητό και γλυκό. Μαζί τους ήταν και η Τίνα Μεσσαροπούλου και η αρχισυντάκτρια του Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο με τη μαμά της και το κυκλαδίτικο εξοχικό της

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή δείπνησαν μαζί και δημοσίευσαν φωτογραφίες τους

«Η ευτυχία βρίσκεται στις πιο απλές στιγμές. Μια υπέροχη βραδιά…» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το δείπνο με τις υπόλοιπες γυναίκες του καναλιού.

https://www.instagram.com/p/C-JDyr_IH0r/