Μελίνα Νικολαΐδη: H συγκινητική στιγμή που τραγούδησε κρατώντας το χέρι της μαμάς της σε συναυλία

Η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν μαζί το «αδιέξοδο» και ΄χάρισαν μερικά συγκινητικά λεπτά σε όσους ήταν στη συναυλία!

Η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή εκτός από κόρη και μαμά είναι πλέον και αχώριστες φίλες, αφού εκτός του ότι είναι συνέχεια μαζί διασκεδάζουν και περνούν όμορφες στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και εχθές το βράδυ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη μεγάλη συναυλία της, Δέσποινας Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο στα Χανιά όπου η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσε το παρών. Η κόρη της τραγουδίστριας διασκέδασε μαζί με μια μεγάλη παρέα φίλων μέχρι αργά το βράδυ. Η Μελίνα Νικολαΐδη είχε βρεθεί στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια στο τραγούδι και στο θέατρο Πέτρας.

Μάλιστα η κόρη της Δέσποινας Βανδή δημοσίευσε και μερικές από τις καλύτερες στιγμές της συναυλίας που έδωσε η μαμά της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στα Χανιά.

Ωστόσο σε αυτή τη βραδιά υπήρχε και μια πολύ συγκινητική στιγμή αφού η Δέσποινα Βανδή της έδωσε το χέρι της ενώ τραγουδούσε και της αφιέρωσε ένα από τα παλιά τραγούδια της και συγκεκριμένα το «αδιέξοδο». Μάνα και κόρη το τραγούδησαν με την ψυχή τους κοιτώντας η μία την άλλη στα μάτια και πραγματικά εκείνα τα λεπτά ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά.

H τρυφερή σχέση μαμάς κόρης

Οι δύο γυναίκες ειδικά όσο μεγαλώνει και η Μελίνα έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση Μάλιστα είχαν βγει μαζί πριν λίγο καιρό, με matchy - matchy looks, και η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε

Φορώντας casual black tops και το ωραιότερό τους χαμόγελο, οι followers στο προφίλ της DeVa είδαν δύο αδερφές. Η ομοιότητά τους για ακόμα μια φορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ενώ το λες και απίστευτο το πόσο ίδια είναι η 20χρονη με τη μαμά της από την εποχή που τραγουδούσε το «Γέλα μου».

Η έξοδός τους έρχεται λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Χωρίς αμφιβολία, η Δέσποινα Βανδή έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη σχέση με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Η σχέση τους, που βασίζεται στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές μητέρες και κόρες.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα και η Μελίνα έχουν μια σχέση που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια μητέρας-κόρης καθώς είναι φίλες και υποστηρίκτριες η μία της άλλης. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η κόρη της είναι η καλύτερή της φίλη και ότι η σχέση τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της. Είναι επίσης γνωστό το πόσο ενθαρρύνει την κόρη της να ακολουθήσει τα όνειρά της και να είναι ο εαυτός της. Είναι σαφές πως τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, είτε πρόκειται για τις σπουδές της είτε για τις προσωπικές της επιλογές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης