Η δίμετρη Άννα Βίσση συνάντησε την Αλέκα Καμηλά και σαν την παρέα τους στη Χαλκιδική δεν έχει

Η δίμετρη Άννα Βίσση συνάντησε την Αλέκα Καμηλά και σαν την παρέα τους στη Χαλκιδική δεν έχει

Η Αλέκα Καμηλά με πιο κοντά μαλλιά και η Άννα Βίσση με τα πιο μακριά μαλλιά που είχε ποτέ. Το απρόοπτο στη συνάντηση και η φωτογραφία με τον Πέτζα. 

Ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά tour σε όλη την Ελλάδα κάνει αυτές τις ημέρες η Άννα Βίσση με συναυλίες φυσικά που είναι sold out και τίτλο «Προτιμώ Anna Vissi Toour» εμπνευσμένη, από ένα παλαιότερο και κλασσικό της τραγούδι, το «Προτιμώ». Ενδιάμεσα όμως, κάνει και μίνι οικογενειακές διακοπές. Σε μία από τις στάσεις της στη Χαλκιδική, είχε μία συνάντηση με γνωστό σταρ του ΝΒΑ. Και η «απόλυτη» βρήκε τον τρόπο να γεφυρώσει τη διαφορά ύψους.

Σε αυτές τις διακοπές ωστόσο μας παρουσίασε και τους δύο ανθρώπους της οικογένειάς της, που είναι φύλακες άγγελοί της και πάντα κοντά της.

https://www.instagram.com/reel/C9otag0q1r7/

Η απόλυτη βρίσκει πάντα τον τρόπο

Μία στάση στο Ποσείδι της Χαλκιδικής έκανε η Άννα Βίσση, σε ένα μαγικό μέρος και με μία από τις μεγαλύτερες παραλίες στη Βόρειο Ελλάδα. Δεν μας είναι άγνωστη η περιοχή, γιατί συχνά την αναφέρει και η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς εκεί βρίσκεται το εξοχικό της και το μέρος που σταθερά επισκέπτεται κάθε Αύγουστο μαζί με τα παιδιά της.

Η Άννα Βίσση εκτός από star είναι και μια super νονά: O βαφτισιμιός έγινε 17 και είναι ένας κούκλος

Εκεί η τραγουδίστρια συνάντησε ένα ζευγάρι που επίσης κάθε καλοκαίρι κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική. Η Αλέκα Καμηλά μαζί με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς, αστέρα του ΝΒΑ και πλέον προπονητή, βρίσκονται αυτές τις ημέρες οικογενειακώς στη Χαλκιδική και εκεί συνάντησαν την Άννα. Και η τραγουδίστρια έπρεπε να γεφυρώσει τη διαφορά ύψους και πόζαρε μαζί τους χρησιμοποιώντας μία καρέκλα, για να φτάσει έστω και στο ελάχιστο τον κορυφαίο αθλητή που έχει ύψος, 2.08. «Finding my way» όπως έγραψε.

kamilavissi.jpg

Το ζευγάρι μπορεί να έχει φύγει πολλά χρόνια από την Ελλάδα, αλλά σταθερά την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι μαζί με τα 3 τους παιδιά, τον 19χρονο Andrej, τη 17χρονη Mila και τον 12χρονος Maksimo. Ο μεγαλύτερος γιος τους μάλιστα ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του στο μπάσκετ και ήδη διαπρέπει με την ομάδα του Πανεπιστημίου του Stanford στο οποίο σπουδάζει.

https://www.instagram.com/p/CxPeyB0uuET/

Η Άννα Βίσση δεν μας έδειξε με την ανάρτησή της μόνο αυτή τη συνάντηση στη Χαλκιδική, αλλά και το οικογενειακό γεύμα με γεμιστά, μαζί με την αδελφή της Νίκη και μόνιμη συνεργάτιδά της σε όλα, μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μπούφη. Δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και οι φύλακες άγγελοι της ζωής της.

vissiadelfi.jpg

Εν αναμονή και των υπόλοιπων συναυλιών της σε Τρίκαλα και Καβάλα, οι φανς της Απόλυτης, έχουν εμπνευστεί και νέο σύνθημα εκτός από το κλασσικό «Ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση». Τώρα πλέον υπάρχει και το «Άννα έχω ένα μυαλό που δουλεύει μόνο όταν είσαι εδώ».

vissisinthima.jpg