Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Η αξέχαστη ερμηνεία του Ρέμου και η συγκινητική ανάρτηση μετά από 20 χρόνια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: Η αξέχαστη ερμηνεία του Ρέμου και η συγκινητική ανάρτηση μετά από 20 χρόνια

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων θυμήθηκε τη δική του συμμετοχή το 2004 στην Αθήνα τραγουδώντας μαζί με την Άννα Βίσση το τραγούδι «Μαντουμπάλα».

Σε κλίμα Ολυμπιακών Αγώνων είναι και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο από τους αξέχαστους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων θυμήθηκε τη δική του συμμετοχή το 2004 στην Αθήνα τραγουδώντας σε ένα κατάμεστο στάδιο μαζί με την Άννα Βίσση το τραγούδι «Μαντουμπάλα», του Στέλιου Καζαντζίδη. Από εκείνη τη μέρα έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια κι όμως το συναίσθημα όταν θυμόμαστε ή βλέπουμε κάποιο στιγμιότυπο από τότε πραγματικά είναι μοναδικό και μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει.

Το Βατερλό της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι βαρκάδες και το chapeau στη Celine Dion

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βίντεο από εκείνη τη νύχτα του 2004, στην Αθήνα και έγραψε:

«20 years ago… feeling proud about this moment 🙏🏼❤️»

https://www.instagram.com/reel/C97CKPXNSps/

Το βίντεο σχολίασε και η Νία Βαρντάλος λέγοντας τα ότι θυμάται κι εκείνη την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα αφού ήταν και η ίδια εκεί

«Ahhhhh I was there! ❤️»

Βέβαια και όλοι χρήστες σχολίασαν το βίντεο και θυμήθηκαν αυτή την αξέχαστη εμπειρία που έζησε όλη η Ελλάδα:

«ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ!!!!!!!!! 🩷✌🏽💎»

«We are so proud of our country with yours crystal voice !!!!🙏🩵🩷
What an amazing performance by you all and an amazing opening and closing ceremony. The atmosphere and the amazing vibe in the city of Athens is undescribable. The 24/7 celebrations all over the city will never be repeated in any country. Unfortunately Paris has no Olympic feel or vibe at all!! Very sad!!»

«Ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι !!Ζησαμε μοναδικές στιγμές !!»

«Αυτή είναι τελετή Ολυμπιακών Αγώνων🇬🇷 Με χρώμα, με παλμό και με μοναδικότητα»

Η Ελλάδα το 2004 είχε ζήσει ένα μεγάλο λαμπρό ελληνικό γλέντι

Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο με την Άννα Βίσση κι άλλοι γνωστοί μας τραγουδιστές ερμήνευσαν εκείνη την βραδιά αξέχαστες δημιουργίες όπως η Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Πάριος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελετή έναρξης που συγκίνησε όλους τους Έλληνες

Μάλιστα η Μαρινέλλα ερμήνευσε το «Άναψε το τσιγάρο, η Δήμητρα Γαλάνη ερμήνευσε το τραγούδι «Μανούλα μου». Ο Γιώργος Ντάλαρας τραγούδησε έναν αμανέ την ώρα που μια ομάδα προσφύγων έκανε την εμφάνισή της.

Το καλοκαίρι του 2004 όλες οι χώρες είχαν παρασυρθεί στους ελληνικούς ρυθμούς και γιόρτασαν τη μεγαλύτερη τελετή αγώνων στον πλανήτη.