Μαρκουλάκης - Ρουμελιώτη τραγουδούν Βίσση στον Γιατρό αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση του Καρβέλα

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρκουλάκης - Ρουμελιώτη τραγουδούν Βίσση στον Γιατρό αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση του Καρβέλα

Στα παρασκήνια του Γιατρού γίνονται μίνι μουσικές συναυλίες με Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη και κοινό την Έλλη Τρίγγου. 

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διακοπές για τους ηθοποιούς της σειράς ο Γιατρός και τα καλοκαιρινά γυρίσματα συνεχίζουν εντατικά, για να είναι έτοιμα τα περισσότερα από τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, τα οποία θα προβληθούν από τον Οκτώβριο στον Alpha. Οι γιατροί όμως της κλινικής που εργάζεται ο κεντρικός μας ήρωας Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ως Ανδρέας Βρετός, φαίνεται πως έχουν πολύ κέφι και χαρά για τον δεύτερο κύκλο. Φάνηκε και από το backstage video με το καραόκε του Γιατρού με την Ευδοκία Ρουμελιώτη που έφερε και μία αναπάντεχη αντίδραση από τον Νίκο Καρβέλα!

https://www.instagram.com/p/C9zVj_IMSmG/

Ο τελευταίος χορός για Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ο Γιατρός ήταν η αποκάλυψη της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς, με τις δοκιμασίες του Ανδρέα Βρετού που έχασε τη μνήμη των τελευταίων 12 χρόνων μετά από έναν πυροβολισμό και έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αναθεώρησε τη ζωή του, επούλωσε τις πληγές του και τώρα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μία μεγάλη πρόκληση στην κλινική που εργάζεται.

Μία γυναίκα κρίνει την τύχη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Γιατρό - Η πανδημία τα ανατρέπει όλα

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν με τα γνωστά αλλά και τα νέα μέλη - ηθοποιούς της τηλεοπτικής ομάδας, να αντιετωπίζουν την επιδημία του Covid 19. Η πρόκληση είναι μεγάλη και τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου μικρά και δυσδιάκριτα. Αφού όμως περάσει και αυτή η κρίση, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις νέες συνθήκες της ιατρικής τους καθημερινότητας. Στους νέους ασθενείς θα δεις σε λίγο καιρό και τη Μάγισσα Θεοφανώ, δηλαδή την Έλλη Τρίγγου.

Η Τρίγγου μπήκε στον Γιατρό του Alpha και όλοι είπαν «Επιτέλους η Έλλη σε σύγχρονη σειρά»

Αλέκος Συσσοβίτης, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Έλενα Μεγγρέλη, Μαριάννα Κιμούλη είναι οι νέοι ηθοποιοί, μέλη της κλινικής και έχουν μπει ήδη στο ιατρικό κλίμα των γυρισμάτων.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης όμως με την Ευδοκία Ρουμελιώτη αδημονούν για τις διακοπές τους, για αυτό και στη σημερινό γύρισμα ξεκίνησαν να τραγουδούν τον «Τελευταίο χορό» της Άννας Βίσση. Ο στίχος «Σε μία ώρα θα έχουν όλα τελειώσει» τους εκφράζει απόλυτα. Τα δίνουν όλα στο performance. Με την Έλλη Τρίγγου που εκείνη τη στιγμή ήταν στο μακιγιάζ να διασκεδάζει μαζί τους.

Εκείνο όμως που δεν περίμενε κανείς είναι την άμεση αντίδραση του συνθέτη του τραγουδιού, Νίκου Καρβέλα. Όχι μόνο τους άκουσε, αλλά έκανε και δύο stories στο Instagram, λέγοντας μάλιστα στο πιο πρόσφατο ότι τους λατρεύει.

karvelas_antidrasi.png

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, έχει αστείρευτο κέφι στα γυρίσματα. Λίγες ώρες πριν για παράδειγμα, αναμένοντας να κάνει τη σκηνή της, χόρεψε Ικαριώτικο.

https://www.instagram.com/p/C-ATwalIC4S/

Η σειρά, αν και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha, πιθανότατα θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη βράδυ. Εξετάζεται πάντως το ενδεχόμενο να έχουμε και δεύτερη μέρα προβολής. Το σίγουρο είναι όμως, πως την επόμενη σεζόν θα δούμε τα επεισόδια του δεύτερου αλλά και του τρίτου κύκλου.

https://www.instagram.com/reel/C9Ufb_kszvK/