Πίτσα αλά Ρουβά: To βίντεο του Σάκη με τον αδερφό του Απόστολο να μαγειρεύουν είναι το κάτι άλλο

Πίτσα αλά Ρουβά: To βίντεο του Σάκη με τον αδερφό του Απόστολο να μαγειρεύουν είναι το κάτι άλλο

O Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς μπήκαν μαζί στην κουζίνα για να φτιάξουν «πίτσα αλά Ρουβά».

Έχουμε μάθει πλέον ότι ο Σάκης Ρουβάς εκτός των άλλων έχει ταλέντο και στην μαγειρική, όμως χθες όχι μόνο τον είδαμε στην κουζίνα αλλά τον είδαμε να μαγειρεύει παρέα με τον αδερφό του Απόστολο Ρουβά

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κάνει απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές βρέθηκε στην στην Ηλιούπολη εκεί δηλαδή όπου ο αδελφός του, Απόστολος άνοιξε τη δική του επιχείρηση και συγκεκριμένα εστιατόριο με ιταλική κουζίνα. Ο ίδιος λοιπόν πήγε να τον επισκεφθεί και να του ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο του εγχείρημα.

Η Αναστασία Ρουβά σε ρόλο φωτογράφου έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία του Σάκη και της Κάτιας

Ωστόσο ο Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς, δεν έμειναν μόνο εκεί αλλά μπήκαν μαζί στην κουζίνα του εστιατορίου για να φτιάξουν «πίτσα αλά Ρουβά».

Ο διάσημος καλλιτέχνης μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη συνταγή της πίτσας που φτιάχνει ο αδελφός του. Μετά την ετοιμασία ο Σάκης Ρουβάς έδειξε το αποτέλεσμα της συνταγής, πήρε την πίτσα του και έκατσε σε ένα τραπέζι του εστιατορίου για να την απολαύσει!

Στη λεζάντα του βίντεο ο τραγουδιστής έγραψε:

«Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη
Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα @apostolos_rouvas»

Δες εδώ το βίντεο με τα αδέρφια Ρουβά να μαγειρεύουν:

https://www.instagram.com/reel/C-P9562NHhl/

Η αγάπη στην μαγειρική φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση:

O Σάκης Ρουβάς όταν δεν βρίσκεται πάνω στη σκηνή ή σε κάποιο στούντιο μπαίνει στην κουζίνα και δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα.

Όχι μόνο ο Ρουβάς, η Μενεγάκη και η Βανδή - Τώρα και η Ελένη Φουρέιρα έγινε αγρότισσα της πόλης

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αγαπά την κουζίνα του, μάλιστα την τελευταία φορά είχε ετοιμάσει ένα πεντανόστιμο φαγητό για την οικογένειά του. Ο pop star κατοικεί εδώ και αρκετά χρόνια με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, στη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα στον Νέο Βουτζά.

Εκεί, έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι και κοτέτσι, προκειμένου να έχει τη δική του σοδειά σε λαχανικά, αυγά και γάλα. Μάλιστα σχεδόν όλα τα υλικά που χρησιμοποίησε για τη συνταγή του τα πήρε από τον κήπο του.

15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Τι μαγείρεψε όμως ο Σάκης Ρουβάς;

Το πιάτο που ετοίμασε λέγεται «Causa Peruana» και είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει ρίζες από το μακρινό Περού. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα μαγειρικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και καθοδήγησε τους διαδικτυακούς του φίλους ώστε να ακολουθήσουν βήμα-βήμα αυτή την ιδιαίτερη συνταγή και έγραψε στη λεζάντα:

https://www.instagram.com/reel/C8jkyTgte-u/

Τα επικά σχόλια των funs

Όπως ήταν λογικό οι θαυμάστριές του δήλωσαν εντυπωσιασμένες με την δημιουργία του, ενώ άλλες πάλι σχολίασαν ότι δεν κατάφεραν να δουν τη συνταγή γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τον ίδιο.

47593040-fec0-4042-80d3-18c5a4d33d23.jpg
357996bd-a3e6-4e40-9ef1-99c4d78b537d.jpg
3d0a8cdc-45ab-4ada-943e-86910396587d.jpg