Η Ελένη Χαμπέρη έδειξε με πρωτότυπο τρόπο το προσκλητήριο του γάμου της και όλοι είπαν το αυτονόητο

Η Ελένη Χαμπέρη και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Αναστασίου, θα ανέβουν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως έχει βρει το άλλο της μισό. Την Ελένη, τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Αναστασίου με τον οποίο διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Οι δυο τους σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αλήθεια είναι πως έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό μέσα από τα social media, το οποίο λατρεύει να τους παρακολουθεί καθημερινά για τα αστεία βίντεο που ανεβάζουν στα προφίλ τους.

eleni_xamperi_1689024999_3144092033118460635_1524294196.jpg

@eleni_xamperi

Η άγνωστη καλλονή εγγονή της Brigitte Bardot - Η ομοιότητα και η ανύπαρκτη σχέση με τη Bébé

Αυτή τη φορά ανέβασαν το πιο πρωτότυπο βίντεο με διαφορά! Πέρυσι τέτοια εποχή, «υπό άκρα μυστικότητα» ο 33χρονος ποδοσφαιριστής οργάνωσε μια έκπληξη για εκείνη στην παραλία όπου της έκανε πρόταση γάμου, την οποία και δέχτηκε. Μετά από έναν χρόνο, η Ελένη Χαμπέρη μαζί με τον αγαπημένο της ανακοίνωσαν με τον πιο προτώτυπο τρόπο μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου τους. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασαν ένα χιουμοριστικό βίντεο με την ημερομηνία του μυστηρίου.

https://www.instagram.com/p/C8m-caYquOA/

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Αμέσως, το βίντεο γέμισε με τις πιο όμορφες ευχές, με τον κόσμο να λέει αυτό που σκεφτήκαμε όλοι με το που είδαμε το βίντεο. Οι followers της πρόσεξαν πόσο αγαπημένοι είναι αλλά και τις μοναδικές «φιγούρες» τους. Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα κορυφαία σχόλια:

Η Ελένη Χαμπέρη, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star ανανέωσε τα μαλλιά της επιλέγοντας ένα αρκετά τολμηρό καρέ, το οποίο αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου.

Δες το χιουμοριστικό και πρωτότυπο βίντεο με την ημερομηνία του γάμου τους:

https://www.instagram.com/reel/C-SNdT_K6iD/

Κατερίνα Στεφανίδη: Η πρόκριση στον τελικό και το μεγάλο παράπονο από τους Ολυμπιακούς του Παρισιού