«Ταξίδι» στην Επίδαυρο για την οικογένεια Σπανού και να γιατί η Μαρίνα έχει τους πιο cool γονείς

«Ταξίδι» στην Επίδαυρο για την οικογένεια Σπανού και να γιατί η Μαρίνα έχει τους πιο cool γονείς
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Έξοδος με «Άκρως οικογενειακόν» vibe και μαμά -κόρη επέλεξαν λιτά αλλά κομψά looks που ταίριαζαν στην περίσταση. Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός σε υπέροχες φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του.  

Στην Επίδαυρο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Χρήστος Σπανός μαζί με τη σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου και την κόρη τους Μαρίνα. Οι τρεις τους ταξίδεψαν μέχρι εκεί για την παράσταση «Βάκχες» του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου τη μουσική διδασκαλιά της οποίας έχουν κάνει η Μελίνα Παιονίδου και ο Δημήτρης Σκύλλας.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» το ζευγάρι με την κόρη τους να απολαμβάνουν την παράσταση. Η τραγουδίστρια της πρόσφατης μεγάλης επιτυχίας «Ταξίδι» επέλεξε γι’ αυτή την έξοδό της ένα κατακόκκινο σύνολο, deux pieces με τοπ με τον έναν ώμο έξω και φούστα ίδιου χρώματος. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και άνετα σανδάλια.

Το «ταξίδι» ήταν το θέμα που «έπεσε» στις Πανελλήνιες και η Μαρίνα Σπανού αποθεώθηκε ξανά

Μάλιστα, ο Χρήστος Σπανός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη του από την κοινή τους έξοδο, γράφοντας «Επίδαυρος. Αύγουστος πάλι».

https://www.instagram.com/p/C-LQEXjMwVM/

Η αντίδραση του Χρήστου Σπανού ακούγοντας την «Ικαρία» της Μαρίνας έκανε τους γονείς να ταυτιστούν

Η Μαρίνα Σπανού από την πλευρά της ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Επίδαυρο με τους γονείς της και μεταξύ άλλων μπορούμε να δούμε τον πατέρα της να απολαμβάνει ιδιαίτερα το καλοκαίρι τους.

https://www.instagram.com/p/C-NqzUJtA57/

Και μπορεί η Μαρίνα Σπανού αυτό το διάστημα να πραγματοποιεί την περιοδεία της στην Ελλάδα, όμως όταν δεν έχει κάποια προγραμματισμένη εμφάνιση προτιμά να περνά μερικές ήρεμες και χαλαρωτικές στιγμές με τους δικούς της. Άλλωστε, έχει δείξει πολλές φορές κατά καιρούς στα social media της ότι λατρεύει τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους τη στηρίζουν σε κάθε βήμα.

Μάλιστα, στις 11 Αυγούστου η νεαρή τραγουδίστρια έχει μια προγραμματισμένη συναυλία στην Τήνο και ο Χρήστος Σπανός έχει ήδη δηλώσει ότι θα δώσει το παρόν.

xristos_spanos.png

Το όμορφο κορίτσι, έχει ταλέντο στη μουσική και μοιραία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, οι οποίοι δεν λείπουν από το πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/CDqyvasBkCa/

Οι ευχές του Χρήστου Σπανού στα γενέθλια της Μαρίνας

Πρόσφατα, ο Χρήστος Σπανός είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες με την κόρη του με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, γράφοντας «Αγάπη που μεγαλώνει κάθε μέρα. Αγάπη που με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Αγάπη που κάνει τα μάτια μου να βλέπουν τον κόσμο ομορφότερο. Χρόνια σου πολλά λατρεμένο μου πλάσμα, γλυκό μου χαμόγελο».

https://www.instagram.com/p/C9hHuGmsOr5/

Ο διάσημος μπαμπάς δε λείπει από τις live εμφανίσεις της Μαρίνας κι όχι μόνο αυτό αλλά του αρέσει να δημοσιεύει βίντεο με την κόρη του, όπου την παρακολουθεί από τα backstage της σκηνής να τραγουδά ένα από τα κομμάτια του νέου της άλμπουμ.

https://www.instagram.com/reel/C8eT4UFMtFZ/

Η οικογένεια κάνει συχνές εξόδους, αλλά και αναρτήσεις στα social media, αποδεικνύοντας το δέσιμό τους.