Ο Bruno το innamorato το λέει στα ελληνικά στη «Nana»: Οι διακοπές της Οικονομάκου στη Χίο & οι φωτό

Ο Bruno το innamorato το λέει στα ελληνικά στη «Nana»: Οι διακοπές της Οικονομάκου στη Χίο & οι φωτό
Instagram

Ερωτευμένοι στη Χίο! Τα looks της Αθηνάς και οι φωτογραφίες των ερωτευμένων. 

Μπορεί η σχέση τους να είναι ακόμα στην αρχή, όμως οι διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου μοιάζουν με την ιστορία ενός γλυκού, καλοκαιρινού έρωτα στη Χίο. Παρέα με τον Bruno Cerella απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο όμορφο νησί.

Μετά το ταξίδι τους στην Ίμπιζα, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα και επέλεξε να περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού στη Χίο.

Το ταξίδι αυτό φαίνεται πως οργανώθηκε από την όμορφη ηθοποιό, καθώς ο σύντροφός της έγραψε στο Instagram: «Οι εκπλήξεις είναι πάντα όμορφες και οργανωμένες από την Νανά ακόμα καλύτερες».

https://www.instagram.com/p/C-P39Ntt3q_/

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Αυγούστου, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια νέα φωτογραφία του Bruno Cerella, απαθανατίζοντάς τον να κάνει ηλιοθεραπεία.

cerella.png

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ίδια η ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το μέρος που έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους, αλλά και το πώς περνούν τον χρόνο τους.

O Bruno Cerella αποκαλεί «Nana» την Οικονομάκου και οι αφιερώσεις στα social είναι πολλές

b5ff6650-3f9a-4195-9828-b99489e899c2.jpg

Πέρα από βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να ασχολείται και με τη γυμναστική και να μην παραλείπει το πρόγραμμα εκγύμνασής της.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella ως ζευγάρι. Και παρότι είναι λίγους μήνες μαζί, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella ζουν τον έρωτά τους στην Ίμπιζα - H τρυφερή photo αγκαλιά

Άραγε οι διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου θα σταματήσουν στη Χίο; Όπως και να έχει, πριν το όμορφο αυτό νησί, το ζευγάρι πέρασε χρόνο στην Κέα κι ύστερα στην Ίμπιζα. Όσο βρίσκονταν εκεί μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στα social media τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, επιβεβαιώνοντας πως είναι μαζί, με τον μπασκετμπολίστα να προχωρά μάλιστα σε μία από αυτές στο αινιγματικό σχόλιο «Και τώρα;».

https://www.instagram.com/p/C9-rVYUtoHN/

Ο Bruno Cerella έγινε 38: Η τούρτα και η αφιέρωση από την Αθηνά Οικονομάκου

Στη συνέχεια ακολούθησαν αναρτήσεις από την πλευρά και τον δύο με το ταξίδι τους στην Ίμπιζα, εκεί όπου ο Bruno Cerella γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του, γράφοντας στα social media «Ευγνώμων για αυτή την όμορφη μέρα με ήλιο, θάλασσα και την καλύτερη παρέα για να γιορτάσουμε άλλη μια χρονιά αυτής της υπέροχης ΖΩΗΣ».

https://www.instagram.com/p/C-DoNBtNCwo/
https://www.instagram.com/p/C-DhyiXNLjF/

Τα looks της Αθηνάς Οικονομάκου από τις διακοπές τους

Η όμορφη ηθοποιός δεν αμελεί ποτέ την εμφάνισή της στις διακοπές της και δείχνει συνεχώς το στιλ και το γούστο της.