«Περήφανη για σένα» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον Bruno Cerella και το ταξίδι του για καλό σκοπό

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Περήφανη για σένα» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον Bruno Cerella και το ταξίδι του για καλό σκοπό

Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο θαυμάζει τον Bruno Cerella κι εκείνος της απάντησε στα ελληνικά.

Μετά το ταξίδι στην Τζιά που έκαναν ο Brune Cerella και η Αθηνά Οικονομάκου για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μόνοι τους, ο Ιταλο - Αργεντίνος παίκτης του μπάσκετ έκανε ένα μακρινό ταξίδι αλλά για πολύ καλό σκοπό.

Οικονομάκου - Cerella σε διακοπές για δύο: Το ποστ- μήνυμα του μπασκετμπολίστα γραμμένο στα ελληνικά

cd8ae7a6-brunoathina.jpeg

Το ταξίδι στην Καμπότζη και το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Bruno Cerella βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καμπότζη, μαζί με τoν μη κερδοσκοπικό οργανισμό Slums Dunk στον οποίο είναι συνιδρυτής, για να δουν τι άλλα project μπορούν να υλοποιήσουν στην περιοχή.

Φυσικά, ο αθλητής μεταξύ άλλων έπαιξε μπάσκετ με τα μικρά παιδιά της περιοχής και μέσω της ομάδας Olimpia Milano στην οποία παίζει στην Ιταλία τους δόρισε αθλητικά ρούχα και μπάλες.

H Aθηνά Οικονομάκου σχολίασε μία από τις αναρτήσεις αυτές του Bruno Cerella, γράφοντάς του ότι είναι περήφανη για εκείνον.

Ο μπασκετμολίστας της απάντησε αμέσως γράφοντας, μάλιστα σε greeknglish τη λέξη «Πάμε», κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος έχει μπει στη διαδικασία να μάθει ελληνικά για χάρη της ηθοποιού.

449835418_1009852047299803_8999392737006997470_n.jpg

Και η Νικόλ Παναγιώτου όμως, κολλητή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου σχολίασε τις αναρτήσεις του Bruno Cerella από την Καμπότζη βάζοντας κάποια emoji και εκείνος της απάντησε επίσης στα ελληνικά «Ευχαριστώ πολύ».

450370382_502846235490835_8035375410685718864_n.jpg

Ο φιλανθρωπικός αγώνας στην Ιταλία

Μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις διακοπές στην Τζιά, το ζεγάρι είχε βρεθεί και στο Mιλάνο, αφού η Αθηνά Οικονομάκου είχε ταξιδέψει εκεί και για να δει τον αγαπημένο της αλλά και για να τον στηρίξει στον φιλανθρωπικό αγώνα που έκανε με το Slums Dunk.

Μάλιστα, η ίδια φορούσε και τη φανέλα με το όνομά του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εκεί βρισκόταν και η Νικόλ Παναγιώτου αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία η ηθοποιός συνεργάστηκε στο νέο της βίντεο κλιπ.

Οι φήμες ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella είναι ζευγάρι ξεκίνησαν όταν οι δυο τους πήγαν μαζί στη συναυλία των Coldplay που έγινε στην Αθήνα στις αρχές του Ιούνη. Από τότε οι δυο τους έχουν κάνει και τα ταξίδια που αναφέραμε πιο πάνω, ενώ δεν σταματούν να σχολιάζουν και ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου. Φαίνεται λοιπόν, πως αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη για την ηθοποιό, η οποία μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της τον Απρίλιο του 2024, χαμογελάει ξανά.