Ποια είναι η Σουηδέζα σύντροφος του Duplantis; Η έκρηξη αγάπης μετά την κατάκτηση του χρυσού

Instagram

Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Mondo Duplantis και ακούει στο όνομα Desiré Inglander. 

Είναι δύσκολο για κάποιον που δεν είναι στην ομάδα των ΗΠΑ να γίνει μέσα σε μια νύχτα πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο για κάτι που κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκτός αν είσαι ο Σουηδός Armand "Mondo" Duplantis και σπας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Σουηδός άλτης του επί κοντώ που αγωνίστηκε στον τελικό με τον Καραλή έγραψε νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τον ίδιο του τον εαυτό και αγγίζοντας τα 6 μέτρα και 25 εκατοστά.

Στο μεταξύ, ο ιπτάμενος Σουηδός, πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στο άθλημά του, ξεχώρισε στο κοινό για τον τρόπο που πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, μιμούμενος τον Τούρκο σκοπευτή που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων για το viral στιλ του.

Ο Τούρκος σκοπευτής έκανε με τη σειρά του μια ανάρτηση στο Χ γράφοντας «συγχαρητήρια Duplantis».

Αφού έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο άθλημά του, ο Duplantis έτρεξε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει τους γονείς του και την πανέμορφη κατάξανθη κοπέλα του, Desiré Inglander.

Luana Alonso: Ποια είναι η Παραγουανή κολυμβήτρια που ήταν «πολύ hot για τους Ολυμπιακούς»

Ποια είναι η Desiré Inglander, η Σουηδέζα σύντροφος του Duplantis;

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρεισήμισι χρόνια και η Desiré Inglander φαίνεται να μην λείπει ποτέ από το πλευρό του Ολυμπιονίκη σε κάθε του επίτευγμα.

Η 22χρονη με τους χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και στο TikTok μετά από το άλμα ρεκόρ στα 6.25 του συντρόφου της, ανήρτησε ένα ακόμα βίντεο, γράφοντας «Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», υπό τους ήχους του We are the champions των Queen.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 σε ένα πάρτι στη Στοκχόλμη, ο αθλητής την προσέγγισε ξανά στα social media και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

«Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι φλερτάρουν με πολύ διαφορετικό τρόπο στη Σουηδία απ' ό,τι εκεί από όπου κατάγομαι», δήλωσε τον περασμένο μήνα στη Vogue Scandinavia ο άλτης του επί κοντώ, ο οποίος μεγάλωσε στη Λουιζιάνα αλλά εκπροσωπεί τη Σουηδία χάρη στην καταγωγή της μητέρας του. «Οπότε στο πάρτι, προσπαθούσα να μιλήσω στη Desiré, όπως "Γεια σου, τι γίνεται, είμαι ο Mondo...", αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό ή με μένα. Ήθελε απλώς να χορέψει».

Ενώ η Inglander δεν έψαχνε για κάτι ερωτικό εκείνη την εποχή, ο Duplantis δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να την προσεγγίσει μέσω των social media. Τελικά την κέρδισε και το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram τον επόμενο χρόνο. Έκτοτε, η Inglander έχει ταξιδέψει για να ενθαρρύνει τον Duplantis σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η Desiré Inglander γεννήθηκε και μένει στη Στοκχόλμη, είναι influencer, έχοντας έναν τεράστιο αριθμό ακολούθων στα social media και ασχολείται με το μόντελινγκ, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί και με τη Vogue Scandinavia.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης