Η Κόρα Καρβούνη διέγραψε τo Instagram της: Άλλοι 3 celebrities που έκαναν social media break

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κόρα Καρβούνη διέγραψε τo Instagram της: Άλλοι 3 celebrities που έκαναν social media break

Η Κόρα Καρβούνη χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο αποφάσισε να έχει ένα social media free καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν η πρώτη που απαρνήθηκε τις γνωστές πλατφόρμες.

H Kόρα Καρβούνη, η ηθοποιός που απολαύσαμε στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σειρά Grand Hotel που θα πρωταγωνιστεί ανακοίνωσε στους followers της πως θα κλείσει το προφίλ της στο Instagram.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση δεν διευκρινίζει στην ανάρτησή της τον λόγο που κάνει αυτό το διάλειμμα από τα social media, ούτε και αναφέρει αν πρόκειται για ένα μικρό διάλειμμα ή για κάτι μόνιμο.

Η ανακοίνωση της Κόρας Καρβούνη για τα social media

«Αγαπητοί μου φίλοι από αύριο φεύγω από τα social media. Αφήνω λίγο χρόνο γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Όποιος με ψάχνει, ας συναντηθούμε τυχαίως στο δρόμο να τα πούμε. Σας φιλώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο τελευταίο της post.

451264254_1476361433003207_7147158585136432555_n.jpeg

Ποιοι άλλοι celebrities έχουν κάνει social media break

Η Κόρα Καρβούνη επιλέγοντας να ζήσει μακριά από τα social media μάς θύμισε κι άλλους εγχώριους celebrities που είτε για λίγο είτε για περισσότερο έχουν απαρνηθεί τις συγκεκριμένες εφαρμογές ζώντας τη ζωή τους μακριά από likes και followers.

Μήπως τα social media σαμποτάρουν την ευτυχία σου; Η κατανόηση της χρήσης & η ισορροπία είναι το παν

H Xριστίνα Μπόμπα για παράδειγμα, λίγο πριν εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2023 - συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram της ανακοινώνοντας στους followers της πως για λίγο διάστημα θα πάρει λίγο χρόνο μακριά από τα social media, δίνοντας χρόνο στον εαυτό της και απολαμβάνοντας τις στιγμές με τις κόρες της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Επειδή κάτι τέτοιο - για τα ελληνικά δεδομένα - δεν είχε ξανασυμβεί από κάποιον που ασχολείται τόσο ενεργά με τα social media, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, πολλοί θεώρησαν πως ο λόγος αυτού του διαλείμματος ήταν τότε κάποια εγκυμοσύνη ή ο χωρισμός.

Τίποτα από τα δύο φυσικά δεν είχε συμβεί, όπως εξήγησε η ίδια επιστρέφοντας στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που είχε γράψει χαρακτηριστικά στην τελευταία της ανάρτηση πριν το social media break ήταν και αυτό που ίσχυε, το ότι ήθελε δηλαδή να γεμίσει τις μπαταρίες της και να χαρεί την οικογένειά της.

Αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Περίπου το ίδιο διάστημα με την Χριστίνα Μπόμπα, το καλοκαίρι του 2023 και η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να χαρεί το καλοκαίρι της αφήνοντας για λίγο τα ποστ μακριά από τη ζωή της.

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», είχε γράψει τότε η ίδια, αποχαιρετώντας για λίγο τους followers της.

https://www.instagram.com/p/Cvmu3JOIbFG/

Και ο Good Job Nicky όμως, ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, αποφάσισε πριν από λίγους μήνες να διαγράψει όλες τις αναρτήσεις που είχε στο προφίλ του στο Instagram και να επικεντρωθεί στη μουσική του.

438267748_1645953349548086_3508487594438003490_n.jpeg

O ίδιος έχει «επιστρέψει» στα social media, ωστόσο οι σταθερές αναρτήσεις του είναι μόνο τρεις.

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουμε social media πολλές φορές χάνουμε το νόημα της ύπαρξής τους, που σίγουρα δεν είναι να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο από πάνω τους, «ποστάροντας» κάθε στιγμή της ζωής μας. Αυτό συνειδητοποίησαν ίσως και οι 4 celebrities αποφασίζοντας να σταματήσουν να υπάρχουν για λίγο στον online κόσμο.