Στο Mama’s night out της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όλοι πρόσεξαν το έξυπνο σχόλιο της Γερμανού

Στο Mama’s night out της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όλοι πρόσεξαν το έξυπνο σχόλιο της Γερμανού
Instagram

Μετά την έξοδο στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια έκανε και ένα ταξίδι express στις Κάννες. Ο λόγος που ταξίδεψε στη Γαλλία και τα glam φορέματα λίγες ημέρες μετά τη γέννα. 

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις Κάννες, ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Το μεσημέρι της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στις Κάννες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει ναι στη γυμναστική και στον θηλασμό μετά την απόκτηση του γιου της

Ποιος ο λόγος που βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις Κάννες;

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τα καθήκοντά της ως μαμά και ταξίδεψε στη Γαλλία για τα γενέθλια μιας φίλης της και συζύγου του «Μr Nammos», Βερόνικας Πάστρα. Το πάρτι των γενεθλίων έγινε στο Nammos, το μαγαζί του συζύγου, και η Κωνσταντίνα μας έδωσε μια γεύση από τον πολυτελή χώρο.

nammos.png

Ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξε το εντυπωσιακό της look. Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη λαμπερή της εμφάνιση.

Για το κοσμικό πάρτι, επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες σε λαχανί χρώμα, αναδεικνύοντας το σώμα και κυρίως τα πόδια της. Το φόρεμα συμπληρώνουν τα πετράδια που έχει πάνω στις τιράντες και γύρω από τον λαιμό και τα ασημί σκουλαρίκια με τα οποία διάλεξε να το ταιριάξει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, μια νέα καθημερινότητας μιας μαμάς δύο μικρών αγοριών πια.

Και μπορεί λοιπόν στην πρώτη της λοχεία, η Σπυροπούλου να βρέθηκε στο κρεβάτι με σπασμένο πόδι και χωρίς να μπορεί να γυμναστεί καθόλου, όμως μετά τη γέννηση του μικρού Βασίλη, η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στο γυμναστήριο και στις νυχτερινές βόλτες που της επιτρέπουν έστω και για λίγη ώρα να αποφορτιστεί. Στις δέκα πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, η Σπυροπούλου είχε δει τη ζυγαριά της ήδη 10 κιλά πιο ελαφριά και ο διάδρομος γυμναστικής πήρε και πάλι φωτιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της, όπως έχει δείξει μέσα από τα social media. Για παράδειγμα, μερικές μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/C-E9PSZoSg5/
https://www.instagram.com/p/C-LUSkrIyEH/

Αν και με δυο μωράκια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και για την ίδια. Ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες καλοκαιρινές εξόδους και τώρα πλέον ήρθε και το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

Mama’s night out

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η παρουσιάστρια έβαλε ένα LBD ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα και έκλεισε το υπέροχο post με τη λεζάντα «Mama’s night out».

https://www.instagram.com/p/C-PuPJYIcrE/

Στην ανάρτηση της Κωνσταντίνας η Ναταλία Γερμανού έκανε το εξής έξυπνο σχόλιο το οποίο κάθε μαμά που προσπαθεί να ισορροπήσει σε όλους τους ρόλους δικαιούται να ακούει.

Untitled.png