Η Πηνελόπη και ο Τεντόγλου: Η επιτυχημένη σύντροφος του Μίλτου έκανε ανάρτηση με το χρυσό μετάλλιο

Η Πηνελόπη και ο Τεντόγλου: Η επιτυχημένη σύντροφος του Μίλτου έκανε ανάρτηση με το χρυσό μετάλλιο

Ήθελε να γίνει αθλήτρια του στίβου, αλλά τελικά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συντρόφου της.

Χρυσός στους Ολυμπιακούς, χρυσός και στον έρωτα. Η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη, δημοσίευσε φωτογραφία με το χρυσό και του κάνει πλάκα για τον σωστό λόγο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αφού έγινε ο δεύτερος άλτης στην ιστορία των Αγώνων που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς, μετά τον θρυλικό Carl Lewis.

Μεταξύ των εκατοντάδων θεατών που πήγαν στο Παρίσι για να βρεθούν δίπλα στον Μίλτο, ήταν και η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη. Η ίδια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, εμψυχώνοντάς τον και στηρίζοντάς τον στους αγώνες του.

Μια τυπική Τρίτη για τον Τεντόγλου η ημέρα που πήρε το χρυσό και η αποθέωση ήρθε από τον Manolo

Ποια είναι, όμως, η Πηνελόπη Γκιώνη;

Η όμορφη σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου είναι δημοσιογράφος και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να παρευρεθεί σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις για λογαριασμό της αθλητικής ιστοσελίδας στην οποία εργάζεται. Έτσι λοιπόν, ασχολούμενη με την αθλητική ενημέρωση, η ίδια βρίσκεται πολλές φορές στο πλευρό του συντρόφου της και για τον ίδιο και λόγω της δουλειάς της.

Η Πηνελόπη Γκιώνη αγαπούσε τον στίβο από... πάντα! Όταν ήταν μικρή ήθελε να ασχοληθεί με αυτόν, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι λοιπόν ακολούθησε τον επόμενό της στόχο που ήταν η αθλητική δημοσιογραφία. Αποφοίτησε από τη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε εργάζεται ως αθλητικογράφος με ειδίκευση τον στίβο.

https://www.instagram.com/p/C90Sw-csuCN/
https://www.instagram.com/p/C-IGuIDv_Jz/

Το ζευγάρι δεν μιλάει για τη σχέση του, αλλά ούτε και την κρύβει. Η νεαρή δημοσιογράφος έχει ανεβάσει μερικές φορές φωτογραφίες με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι δημοσίευε και αρκετά insta stories στον λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/C1fZbOKov7T/

Μία από τις ατάκες που έχει πει ο Μίλτος Τεντόγλου αναφερόμενος στην Πηνελόπη Γκιώνη ήταν: «Πάνω από όλα, μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου, που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω».

https://www.instagram.com/p/CrlaPhro-ot/

Έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ και λέγεται ότι γνωρίστηκαν στα στάδια μεταξύ προπονήσεων και αγώνων.

Η Πηνελόπη είναι μαζί του και στο Παρίσι, καλύπτοντας ως αθλητικογράφος τους Αγώνες και φαίνεται να έχει την ίδια cool αντιμετώπιση σε όλα όπως εκείνος.

Λίγα λεπτά μετά την απονομή η δημοσιογράφος έκανε σχετική ανάρτηση μαζί με το χρυσό μετάλλιο.

xryso_metallio.png

Τις ημέρες πριν τον τελικό, είχε κάνει επίσης μια σειρά από stories στο Instagram, κάνοντας πλάκα μεταξύ άλλων στον Μίλτο, ο οποίος παρά το χρυσό δεν ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνισή του.

tentoglou.png

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο σπουδαίος άλτης θα πάρει το πριμ των 90.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μαζί με μια σειρά από πολύ σημαντικά προνόμια.

Σε όσους κατακτούν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ελληνικό κράτος προσφέρει διορισμό στον δημόσιο τομέα, απονομή ιδιότητας του εφέδρου εν ενεργεία αξιωματικού βαθμού Ανθυπολοχαγού αλλά και τη δυνατότητα απευθείας εισαγωγής σε οποιαδήποτε σχολή ή τμήμα ΑΕΙ και απευθείας εισαγωγή σε Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής στον Αθλητισμό (ΣΕΦΑΑ).