Η νέα φωτογράφιση της Rihanna στο «Perfect» μας χάρισε έμπνευση για το πιο chic χτένισμα

Ένα-ένα τα steps για να πετύχεις το χτένισμα της Rihanna, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αείμνηστη Brigitte Bardot.

Η Rihanna, είναι από τις celebrities που δεν φοβάται τις αλλαγές και τους πειραματισμούς στην εμφάνισή της. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε «χαμαιλέοντα» αφού ότι κι αν επιλέξει -από το πιο εκρηκτικό μαύρο pixie bob cut μέχρι τα πιο safe κουρέματα με αφέλειες και φράντζα- το προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στιλ.

Αυτή τη φορά, ο λογαριασμός της στο Instagram «πήρε φωτιά». Η Rihanna, φωτογραφήθηκε στο περιοδικό «Perfect» και οι φωτογραφίες της έκαναν τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Η Rihanna υιοθέτησε το χτένισμα της αείμνηστης Brigitte Bardot. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, δημιουργώντας έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, ενώ γύρω από το πρόσωπο πλαισιώνονταν διακριτικές αφέλειες. Το μακιγιάζ, ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με τα μαλλιά της. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το εκρηκτικό smokey eye της το οποίο σε συνδυασμό με τις αφέλειες τόνιζαν ακόμα περισσότερο το σχήμα και το χρώμα των ματιών της.

Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη

https://www.instagram.com/p/C-S1W0-p9ww/

Αμέσως, οι φωτογραφίες που ανέβασε «πλημμύρισαν» με σχόλια από τους χιλιάδες θαυμαστές της. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν ότι πρόκειται για τη φωτογράφιση του νέου της άλμπουμ, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, φαίνεται πώς έχει επιλέξει για τα μαλλιά της μία μελί απόχρωση που είναι πολύ κοντά στο φυσικό της χρώμα. Αυτό το γλυκό, ζεστό καραμελένιο χρώμα ταιριάζει και κολακεύει ακόμα περισσότερο τη σοκολατένια επιδερμίδα της.

https://www.instagram.com/p/CXpnnpkMd5r/

Αν θες να πετύχεις το vintage hairstyle τις Rihanna, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Για να πετύχεις τον έξτρα όγκο, αφού εφαρμόσεις στα μήκη και τις άκρες ένα hair oil, χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι μαλλιών και δημιούργησε beach waves.
  • Στη συνέχεια, πιάσε όλα τα μαλλιά ψηλά επάνω έναν περίτεχνο κότσο και άσε δεξιά και αριστερά τις τούφες και τα curtain bangs (αν έχεις) να αγκαλιάσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Voila! Έχεις πετύχει σε χρόνο dt το εμβληματικό χτένισμα της Brigitte Bardot, όπως ακριβώς και η Rihanna.

Δες στην παρακάτω gallery όλη τη φωτογράφιση της Rihanna στο περιοδικό «Perfect».

8 αποσμητικά που δεν θα σε «προδώσουν» τις ημέρες του καύσωνα