Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη

Ευαγγελία Αλπίδου

Δες παρακάτω τα καλύτερα after sun που θα ενυδατώσουν και θα αναζωογονήσουν την ερεθισμένη επιδερμίδα σου σε χρόνο dt.

Εντάξει, είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας! Ναι, μιλάω για όλες αυτές τις φορές που «καήκαμε» από τον ήλιο και οι καλοκαιρινές διακοπές μας μεταμορφώθηκαν -για λίγο- σε «εφιάλτη».

Η χρήση του αντηλιακού όπως γνωρίζεις και όπως έχουμε πει ξανά και ξανά εδώ στο beauty department του queen, είναι απαραίτητη! Ωστόσο, λίγο τα beach parties, τα cocktails και φυσικά το rest από το γραφείο μπορεί να μας κάνουν ξεχαστούμε για λίγο από την πραγματικότητα. -Εντάξει, δεν θα σε καταδικάσουμε γι' αυτό.

8 αποσμητικά που δεν θα σε «προδώσουν» τις ημέρες του καύσωνα

Αν παρόλα αυτά, μόλις επέστρεψες από τη θάλασσα βλέπεις τον εαυτό σου κατακόκκινο στον καθρέφτη από τον ήλιο... τότε θα πρέπει -μετά από ένα κρύο ντους- να εφαρμόσεις ένα προϊόν το οποίο θα ανακουφίσει αμέσως το δέρμα σου. Προσοχή! Μην επαναπαυτείς αν το κάψιμό σου είναι πιο σοβαρό!

Αν το ηλιακό έγκαυμα είναι πιο σοβαρό, τότε μάλλον θα πρέπει να προμηθευτείς κρέμες με κορτιζονούχα σύσταση.. Γι' αυτό καλό θα είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό.

Το after sun είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών. Είναι άκρως απαραίτητο για τη ρουτίνα περιποίησής σου, καθώς το δέρμα εκτίθεται με τις ώρες στον ήλιο με αποτέλεσμα να χάνει την υγρασία του, να αφυδατώνεται και να ξεφλουδίζει ή ακόμα να γίνεται ξηρό. Το after sun έρχεται, λοιπόν, να αναζωογονήσει και να περιποιηθεί κατάλληλα την επιδερμίδα.

8 fresh αρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και «μυρίζουν καλοκαίρι»

Κατάλαβες τώρα; Αν, λοιπόν, νιώθεις το δέρμα σου ότι έχει «καεί» από τον ήλιο, το after sun είναι αυτό που θα σε «σώσει». Δες στην παρακάτω gallery τα καλύτερα after sun που έχουμε πάντα εμείς μαζί μας στις διακοπές. Θα σου φανούν απαραίτητα μετά τις εξορμήσεις στην παραλία και θα μας θυμηθείς...

Coconut nails: 6 ιδέες για το πιο κομψό και fresh manicure του καλοκαιριού