Σάββας Γκέντσογλου: O λόγος που δεν είχε βρεθεί εκτός Survivor με την Δαλάκα και το παρατσούκλι της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάββας Γκέντσογλου: O λόγος που δεν είχε βρεθεί εκτός Survivor με την Δαλάκα και το παρατσούκλι της

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν το αγαπημένο ζευγάρι του Survivor 2024 για το κοινό και τελικά φαίνεται πως η φιλία τους συνεχίζεται και εκτός Άγιου Δομίνικου.

Μετά την 4η και τελευταία - όπως ανακοίνωσε - συμμετοχή της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Άλλωστε, κάθε παίκτης που έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο μετά χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής τόσο όσον αφορά την καθημερινότητά του όσο και τη φυσική του κατάσταση, πόσο μάλλον εκείνη που έμεινε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι κατακτώντας και την 3η θέση.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το Survivor χρειάστηκε τη γνώμη ειδικού για τις αλλαγές στο σώμα της

To reunion με Γκέντσογλου και το παρατσούκλι

Έτσι, μετά τις διακοπές σε Κεφαλλονιά και Μύκονο, η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί ήταν που συνέβη μια μεγάλη συνάντηση, ένα κορυφαίο reunion για τους fans του ριάλιτι.

Εκείνη και ο Σάββας Γκέντσογλου συναντήθηκαν επιτέλους ξανά.

«Με legend μετά από τόσο καιρό», έγραψε ο ίδιος χρησιμοποιώντας τον viral όρο που είχε βγάλει το Twitter/X για την Κατερίνα Δαλάκα φέτος και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram.

Πολλοί βλέποντας τη συνάντησή τους μετά από σχεδόν 2 μήνες που τελείωσε το παιχνίδι ίσως αναρωτήθηκαν, πώς οι δυο παίκτες άργησαν να βρεθούν εκτός Survivor, ιδιαίτερα μετά την τόσο στενή φιλική σχέση που φάνηκε να έχουν στο παιχνίδι.

Την απάντηση όμως, είχε δώσει η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τελικό, λέγοντας πως ενώ είχε καλέσει και τον Σάββα Γκέντσογλου σε δείπνο, όπως και την Μαρία Αντωνά και τον Αλέξη Παππά - τους φίλους της από το παιχνίδι - εκείνος δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί τους γιατί έλειπε στην Θεσσαλονίκη.

«Ό,τι είδατε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κάποιος στο όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα. Κάλεσα σε δείπνο κάποια παιδιά από το Survivor, ο Σάββας είχε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πολύ κοντά και με τον Σάββα, και με τον Αλέξη, την Όλγα. Ήμασταν αυτή η τετράδα και κάναμε πολύ παρέα», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα στην εκπομπή Γεια Σου μετά τον τελικό, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξε φλερτ με τον Σάββα Γκέντσογλου κι ας έλεγε το κοινό πως ήταν το αγαπημένο τους ζευγάρι αγωνιστικά.

Η ανανεωμένη Κατερίνα Δαλάκα

Μπαίνοντας στο φετινό Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν διαφορετική όχι μόνο στον τρόπο που αντιμετώπιζε το ριάλιτι αλλά και στο ποιες έγνοιες είχε για τα άτομα που την περίμεναν εκτός παιχνιδιού.

Αυτά ήταν η οικογένειά της και τα δύο αδέρφια της, όχι όμως κάποιος σύντροφος, αφού λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε χωρίσει με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η ίδια μαζί με τις διακοπές της απολαμβάνει και τη single ζωή της, δείχνοντας αρκετά ανανεωμένη, όπως λένε οι followers της στις εντυπωσιακές αναρτήσεις που κάνει.

https://www.instagram.com/p/C9hb_gHMX7-/

«Πολύ χαρούμενη», γράφει η ίδια σε λεζάντα ανάρτησής της και αυτό φαίνεται.

https://www.instagram.com/p/C-NhNHrs8f7/