Όταν όλοι πάνε για την εμπειρία στο Survivor η Δαλάκα παραδέχτηκε ότι για εκείνη είναι δουλειά

Όταν όλοι πάνε για την εμπειρία στο Survivor η Δαλάκα παραδέχτηκε ότι για εκείνη είναι δουλειά

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο παιχνίδι, αν και στο παρελθόν είχε βγει νικήτρια.

Tην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor 2024, παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα στην εκπομπή «Γεια Σου» στον ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο παιχνίδι, αν και στο παρελθόν είχε βγει νικήτρια. Μάλιστα την ώρα της εκπομπή μέτρησε το πόσο καιρό βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης και διαπίστωσε ότι έχει περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη ζωή της μέσα.

Ο Ντάνιελ Nούρκα μετά την ανατρεπτική νίκη του μίλησε για τον φόβο που είχε μπαίνοντας στο Survivor

Tι είπε για την 4η συμμέτοχή της στο Survivor

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε και σε ένα ερώτημα το οποίο της κάνουν από την αρχή του παιχνιδιού και δεν είναι άλλο από το «γιατί πάλι η Δαλάκα στο Survivor».

https://www.instagram.com/p/C8w7-iOMzyC/

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στον λόγο που πήγε για 4η φορά, όπως και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, και είπε:

«Το Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Έχω περάσει 1 χρόνο κι 7 μήνες από τη ζωή μου εκεί. Σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι έχω μπει τόσες φορές στο reality, εμένα με ρώτησαν ποιους θέλω να βλέπω στην τηλεόραση;

Εγώ το Survivor το βλέπω σαν μία δουλειά, όπως είναι οι εκπομπές που παρουσιάζουν καθημερινά στην τηλεόραση. Βέβαια, εγώ στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με real estate, καθώς θεωρώ ότι αυτό είναι το μέλλον. Ο αθλητισμός όμως ποτέ δε θα σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου.»

Η Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο δεν είχε απασχολήσει μόνο για τις φορές που έχει πάει στο Survivor αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει μέσα στο παιχνίδι με τον Σάββα Γκέντζογλου, κάτι το οποίο και ο ίδιος όταν είχε βγει από το παιχνίδι άφησε να εννοηθεί.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τον νικητή του Survivor και «έριξε καρφιά» για Δαλάκα- Δώρα

Στα σχόλια που αφορούν την προσωπική της η αθλήτρια απάντησε:

«Ό,τι είδατε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κάποιος στο όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα. Κάλεσα σε δείπνο κάποια παιδιά από το Survivor, ο Σάββας είχε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πολύ κοντά και με τον Σάββα, και με τον Αλέξη, την Όλγα. Είμασταν αυτή η τετράδα και κάναμε πολύ παρέα»

Οι πρώτες δηλώσεις της Δαλάκα μετά τον τελικό

Η Κατερίνα Δαλάκα, πιο συνειδητοποιημένη μετά το τέλος του τελικού, είχε δηλώσει περήφανη που έφτασε ως εκεί και είπε:

«Tελείωσε το Survivor 2024, τελείωσε αυτό το κεφάλαιο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να φτάσω στον τελικό. Έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα μέσα από την ψυχή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε να με στηρίξει αυτές τις δύο μέρες που ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο και πρωτόγνωρο. Μου έδωσαν δύναμη και επιτέλους επιστρέφω στην οικογένειά μου και στην πραγματική ζωή. Ευχαριστώ για όλα».