Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το Survivor χρειάστηκε τη γνώμη ειδικού για τις αλλαγές στο σώμα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το Survivor χρειάστηκε τη γνώμη ειδικού για τις αλλαγές στο σώμα της

Η Κατερίνα Δαλάκα μία βδομάδα μετά το τέλος του Survivor κάνει διακοπές και παράλληλα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της αλλά και στη φυσική της κατάσταση. 

Αναμφίβολα η Κατερίνα Δαλάκα μετά την τελευταία της συμμετοχή στο Survivor 2024 απέδειξε ότι είναι η πιο δυνατή γυναίκα που έχει περάσει μέχρι στιγμής από το παιχνίδι.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για Δαλάκα - Ασημίνα και απάντησε για τη σχέση της με τον Γκέντσογλου

Η ίδια αποφάσισε ωστόσο, η φετινή της συμμετοχή να είναι και η τελευταία της, καθώς ήταν η 4η φορά που βρέθηκε στο παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά μία βδομάδα μετά τον τελικό του παιχνιδιού και την 3η θέση που κατέλαβε η αθλήτρια του στίβου έδειξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν για εκείνη, όπως το ότι πάντα θα έχει στην καρδιά της την κόκκινη ομάδα.

Η ανάρτηση της Δαλάκα που «ένωσε» ξανά την κόκκινη ομάδα

«Μόνο Red», έγραψε η Δαλάκα στη φωτογραφία που δημοσίευσε από την παραλία με κόκκινο μαγιό.

https://www.instagram.com/p/C89l7GbsNSV/

Και κάπως έτσι, με αυτήν της την ανάρτηση η Δαλάκα ένωσε ξανά τους συμπαίκτες της από την κόκκινη ομάδα, όπως τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της.

Φυσικά το νέο της post σχολίασαν και πολλοί από τους fans που απέκτησε χάρη στη συμμετοχή της στο ριάλιτι, ενώ τα μηνύματα που ξεχώρισαν ήταν αυτά του αδερφού της, του Κωνσταντίνου και της αδερφής της, της Σοφίας που είναι πάντα δίπλα της, όπως και της Πέγκυς Ζηνα με την οποία έχουν μια πολύ δυνατή φιλία.

Οι αλλαγές στο σώμα της μετά την 4η συμμετοχή της στο παιχνίδι

Η Κατερίνα Δαλάκα πέρα από την ξεκούραση που απολαμβάνει πια έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα αλλά και την επαφή με τα αγαπημένα της άτομα, προσπαθεί να επαναφέρει και την φυσική της κατάσταση στα επίπεδα που ήταν πριν προσγειωθεί στον Άγιο Δομίνικο. Γι' αυτό και επισκέφτηκε διατροφολόγο ώστε να μπει σε ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Από τις μετρήσεις της φάνηκε να μην είναι στα φυσιολογικά όρια το λίπος στο σώμα της, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει τη μυϊκή της μάζα. Όλα αυτά είναι λογικά καθώς η αθλήτρια μέσα στο παιχνίδι, όπως και όλοι οι παίκτες δεν τρεφόταν σωστά, ενώ έπρεπε συνεχώς να κάνει κάποιο αγώνισμα.

Πάντως, προς έκπληξή της η μεταβολική της ηλικία είναι 16, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ καλό μεταβολισμό.

448957902_1194814384884721_342193745631043411_n.jpg

Η Κατερίνα Δαλάκα πάντως δεν είναι η μόνη από τους Survivors που χρειάστηκε να συμβουλευτεί ειδικό σε θέματα διατροφής μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Το ίδιο έχει κάνει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.