H Σμαράγδα Καρύδη έγινε 55 και αποδεικνύει ότι κάθε ηλικία είναι ωραία όταν νιώθεις καλά με αυτή

H Σμαράγδα Καρύδη έγινε 55 και αποδεικνύει ότι κάθε ηλικία είναι ωραία όταν νιώθεις καλά με αυτή

H Σμαράγδα Καρύδη γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1969, φέτος κλείνει τα 55 της χρόνια και όπως φαίνεται τα χρόνια για εκείνη είναι απλά ένας αριθμός.

Η Σμαράγδα Καρύδη, έχει σήμερα γενέθλια και όπως είναι λογικό οι ευχές και τα μηνύματα αγάπης για την αγαπημένη ηθοποιό είναι αμέτρητα.

Η πρωταγωνίστρια επιτυχημένων σήριαλ έχει καταφέρει να παραμένει το ίδιο φρέσκια και εντυπωσιακή χρόνο με τον χρόνο. Γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1969, φέτος κλείνει τα 55 της χρόνια και όπως φαίνεται τα χρόνια πλέον για εκείνη είναι απλά ένας αριθμός.

Από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα

Η Σμαράγδα Καρύδη, από μικρή ηλικία ασχολείται με την αγάπη της που δεν είναι άλλη την υποκριτική. Ξεκίνησε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, σε ηλικία 23 ετών, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραγωγές της Ελλάδας.

«Η έμπνευση μας σε μια φωτογραφία», είπαν σε Καρύδη- Αθερίδη που είναι μαζί 20+ χρόνια

Μάλιστα για την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική είχε δηλώσει η ηθοποιός:

«Η αλήθεια είναι ότι το θέατρο με γοήτευε από πολύ μικρή παρότι το έβλεπα από μέσα και έβλεπα τις δυσκολίες και την ανασφάλεια. Για κάποιο λόγο με γοήτευε. Μου άρεσε που δεν ξέρεις τι θα γίνει του χρόνου. Με τρομάζει να ξέρω ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά και μέχρι τα 65 που θα πάρω σύνταξη θα είμαι στο ίδιο μέρος.»

https://www.instagram.com/p/CGVIk3FpLOx/

Εκτός από το να ενσωματώνεται αμέσως σε κάθε ρόλο και να γίνεται μέσα από αυτούς αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Δε φοβάται να ανακαλύπτει και άλλα μονοπάτια όπως είναι αυτό της παρουσίασης αφού για αρκετές σεζόν ήταν η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής του Μega «Celebrity Game Night».

H Σμαράγδα Καρύδη μέσα στα τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας τολμάει να κάνει αλλαγές που την ανανεώνουν ακόμα και στην εμφάνισή της και να τολμάει ακόμα τα πιο ανατρεπτικά looks στα μαλλιά της. Χαρακτηριστικό της look για χάρη ενός από τους πετυχημένους ρόλους της ήταν και το φουντωτό ξανθό μαλλί που είχε στη σειρά του Mega, το «Παρά 5», το οποίο έχει κάνει όλους τους fans της, να τη θυμούνται με αυτό.

Άλλοτε πάλι πειραματίζεται στα μήκη των μαλλιών της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να αλλάξει το χρώμα τους. Μπορεί να την θυμόμαστε από το «παρά 5» ως ξανθιά, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός έχει γίνει πλέον ginger.

Μάλιστα πλέον την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της στη νέα σειρά «IQ 160», του STAR, που υποδύεται την Πηνελόπη η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από την προηγούμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/CqVQrsYKN7c/

Με αφορμή λοιπόν, τα 55α γενέθλιά της Σμαράγδας Καρύδη θυμηθήκαμε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της στην Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» στην οποία είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον χρόνο , το ότι πάντα έλεγε ανοιχτά την ηλικία της (αφού όπως είπαμε είναι απλά ένας αριθμός), αλλά και για την άποψή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις:

«Μεγάλωσα στα Εξάρχεια και ήμουν μέχρι τα 30 κάτι μου. Έφυγα δύσκολα! Δεν μου λείπουν γιατί πηγαίνω και βλέπω τους γονείς μου.

Την ηλικία μου τη λέω. Ντρέπομαι να μην τη λέω, το θεωρώ σαχλό το να λες άλλη ηλικία. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι γυναικείο αλλά μπορεί άντρες ασχολούνται με τα μαλλιά που τους πέφτουν, με τα προγούλια τους, είναι κουτσομπόληδες. Τους άντρες που ξέρω στη σόουμπιζ προσπαθούν να κρύψουν χρόνια, είναι πολύ κουτσομπόληδες κι αυτό που λένε ότι κάνουν οι γυναίκες.»

Σμαράγδα Καρύδη: Έκανε το challenge της Μαρίνας Σάττι αλλά έχει ένα κοινό με την Emma Stone

«Όσο και να προσέχεις, ο στόχος είναι να κρύψεις χρόνια. Δεν είναι πρόβλημα. Φτιάχνομαι, κάνω ψιλοπράγματα. Θέλω να κάνω λίφτινγκ όταν χρειαστεί. Δεν θα βγω να το ανακοινώσω ούτε θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να το πει δημοσίως. Το κάνει γιατί θέλει κάτι να κρύψει ή να φτιάξει. Καλό είναι να λες και να μοιράζεσαι πράγματα που έχουν χρησιμότητα. Γενικά το να βγεις να το ανακοινώσεις είναι κουτσομπολίστικο.»

Κάθε φορά που έχει γενέθλια η Σμαράγδα Καρύδη μας υπενθυμίζει ότι η κάθε ηλικία είναι ωραία όταν νιώθεις καλά με αυτή, όταν αγαπάς τον εαυτό σου και απολαμβάνεις τη ζωή. Χρόνια πολλά Σμαράγδα!