Τα 54α του γενέθλια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τα γιόρτασε ως Γιατρός - Η αστεία ευχή της Καρύδη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 54α του γενέθλια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τα γιόρτασε ως Γιατρός - Η αστεία ευχή της Καρύδη

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από το πρωί δέχεται τη μία έκπληξη μετά την άλλη για τα γενέθλιά του. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνς Μαρκουλάκης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, αλλά επέλεξε να μην κάνει κάποια βαρύγδουπη δήλωση ή να γράψει ένα έξυπνο απόφθεγμα για τον χρόνο που περνά στα social media του, τα οποία πλημμύρισαν από ευχές φίλων και συναδέλφων του, όταν απλά εκείνος ανήρτησε έναν αριθμό. Ανάμεσα στις πρωτότυπες ευχές, ξεχώρισε εκείνη της φίλης του Σμαράγδας Καρύδη και η έκπληξη των συναδέλφων του, στο νοσοκομείο, ως Γιατρός.

https://www.instagram.com/reel/C9Ufb_kszvK/

Με τούρτα Γιατρός η έκπληξη στο γύρισμα

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 54 χρόνια, ενώ πριν από 33 χρόνια, σχεδόν την ίδια εποχή ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, στη σειρά Θυσία το 1991. Πολλά έχουν αλλάξει από εκείνο το πρώτο γύρισμα, ειδικά στην καριέρα του, καθώς έμελλε να δημιουργήσει σπουδαία πράγματα στη συνέχεια και στο θέατρο ως ηθοποιός, αλλά και ως σκηνοθέτης.

Μία γυναίκα κρίνει την τύχη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον Γιατρό - Η πανδημία τα ανατρέπει όλα

Από την περσινή χρονιά επέστρεψε στην τηλεόραση με τον Γιατρό αλλά και τους Προδότες, το πρωτότυπο reality του ΑΝΤ1. Εδώ και λίγες μέρες κάνει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλου του Γιατρού στον Alpha και όπως ήταν φυσικό η πρώτη έκπληξη για τα γενέθλιά του, έγινε στο set από τους συναδέλφους του και τον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Μορφονιό. Φυσικά και η τούρτα ήταν μία τηλεόραση, με εκείνον επάνω ως φωτογραφία από τον ρόλο του ως Ανδρέας Βρεττός.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, λίγο νωρίτερα κάνει μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, έχοντας βάλει απλά τον αριθμό των γενεθλίων του, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο ή λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C9y_OkgNHIz/

Οι ευχές ήταν πολλές από φίλους και συναδέλφους του.

Αλλά θα ξεχωρίσουμε εκείνη της Σμαράγδας Καρύδη που του εύχεται «...Σαν τον λόφο του Φιλοπάππου», προφανώς μία παραποίηση ή ένα δικό τους αστείο που αφορά στην κλασσική ρήση «Σαν τα ψηλά βουνά».

karidi.png

Ο ηθοποιός θα συνεχίσει τα γυρίσματα μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, ενώ μας έκανε εντύπωση και η φωτογραφία που δημοσίευσε, έχοντας κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και ο λόγος ήταν η νέα του ταινία: «Νεκροθάφτης: Να σας πω κάτι…καλό‬‭ είναι‬‭ να‬‭ μην‬ σκεφτόμαστε‬‭ μόνο‬‭ τον‬‭ εαυτό‬‭ μας.‬‭ Η‬‭ τελετή‬ ολοκληρώθηκε.‬‭ Οι‬‭ άνθρωποι‬‭ σας‬‭ πενθήσανε,‬‭ σας‬ κλάψανε,‬‭ δεν‬‭ είναι‬‭ ωραίο‬‭ να‬‭ τους‬ αναστατώνουμε‬‭ τώρα;‬‭ Μη‬‭ νομίζετε‬‭ και‬‭ η‬‭ ζωή‬ βάσανα έχει. «Ο Νόμος του Μέρφυ», η καινούργια ταινία του Αγγέλου Φραντζή.

https://www.instagram.com/p/C9ru4wZNXXa/