Παύλος και Μαρί Σαντάλ σε διακοπές στην Αμοργό: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας-Ολυμπίας

Παύλος και Μαρί Σαντάλ σε διακοπές στην Αμοργό: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας-Ολυμπίας
Instagram

Η οικογένεια περνά όμορφες στιγμές στην Αμοργό παρέα με το απέραντο γαλάζιο. 

Παύλος και Μαρί Σαντάλ απολαμβάνουν οικογενειακά τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμων, Αριστείδης Σταύρος), με τα οποία πραγματοποιούν συχνά κοινές εξόδους και οικογενειακές αποδράσεις, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μαρί Σαντάλ, η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από την Αμοργό και μάλιστα από την Ιερά Μονή Παναγίας Χοζοβιώτισσας. Στην φωτογραφία απεικονίζονται τόσο ο σύζυγός της όσο και οι γιοι της, δείχνοντας πόσο βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια είναι που αγαπά να επισκέπτεται τους τόπους κατάνυξης.

«Αμοργός», έγραψε λιτά η Μαρί Σαντάλ στην ανάρτηση που έκανε.

https://www.instagram.com/p/C-cksBRJ19K/

Τόσο η Μαρί Σαντάλ, όσο και η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία, έχουν ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες στα stories τους στο Instagram, απεικονίζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και τα όμορφα τοπία του νησιού. Άλλωστε, και ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ έχουν δείξει πολλές φορές την αγάπη τους για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτονται όποτε έχουν την ευκαιρία. Μάλιστα, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο στην Αθήνα και στο νέο σπίτι που απέκτησαν, ενώ τα καλοκαίρια τους είναι αφιερωμένα στα ελληνικά νησιά μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ προσπαθούν πάντα να βρίσκονται μαζί με ολόκληρη την οικογένεια και να περνάνε χρόνο μαζί με τα πέντε παιδιά τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι οι αγαπημένες τους και στα προσωπικά του social media θα βρεις πολλές τέτοιες με θέα ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/C4WMyt-uw6L/
https://www.instagram.com/p/C5g4Gq3uYKh/

Η Μαρία-Ολυμπία από την πλευρά της αγαπά στην καθημερινότητά της να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εξόδους της, αποδεικνύοντάς μας κάθε φορά πόσο στιλάτες επιλογές ξέρει να κάνει.

Το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας είναι και το πιο δημοφιλές με τη Μαρία-Ολυμπία να είναι η απόλυτη fashionista του διεθνούς jet set. Κάπως έτσι εξάλλου έχουν προκύψει και οι συμμετοχές της ως μοντέλο σε πολλές καμπάνιες αλλά και fashion shows. Το στυλ στην περίπτωσή της είναι οικογενειακή υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/C8ooAZjoV_L/
https://www.instagram.com/p/C7UJ1zKMfBM/
https://www.instagram.com/p/C7PJDnGMTS0/
https://www.instagram.com/p/C3ksIvCM8Ab/
https://www.instagram.com/p/CyS9E1rsNvb/