Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μετά το δημοσίευμα χωρισμού

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μετά το δημοσίευμα χωρισμού

Ο Γιάννης Αϊβάζης  και η Μαρία Κορινθίου μέσα από τις αναρτήσεις τους θέλησαν ίσως να επικοινωνήσουν ότι η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει παρόλο που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση. 

Μετά την είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη που έσκασε σαν βόμβα χθες το ζευγάρι έκανε ο καθένας στον λογαριασμό του τις πρώτες του αναρτήσεις.

Οι δύο ηθοποιοί που όπως φαίνεται αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, κα 14 χρόνια γάμου μέσω των αναρτήσεων θέλησαν ίσως να επικοινωνήσουν ότι η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει παρόλο που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση.

Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Μετά από την είδηση του χωρισμού λοιπόν, ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, η οποία γράφει:

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί».

454646486_2194764974293377_1286057729671948863_n.webp

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση πολλοί μεταφράζουν ως απάντηση στα όσα γράφτηκαν από χθες για τη σχέση των δύο ηθοποιών. Ίσως μάλιστα η σημασία αυτού του Quote να είναι ακόμα και ότι όποια απόφαση κι αν πάρουν οι δυο τους θα είναι μια απόφαση που θα πάρουν «μαζί».

Από την άλλη και η Μαρία Κορινθίου μπήκε στην διαδικασία να αναρτήσει 2 story στο Instagram μετά από αυτή την είδηση. Ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια είχε ως αφορμή κάποια repost που δεν είχαν άμεση σύνδεση με την είδηση. Οι αναδημοσιεύσεις μάλιστα αφορούσαν ένα βίντεο της Μαρίας Κορινθίου με εσώρουχα τα οποία αναδείκνυαν περισσότερο τη θηλυκή της πλευρά.

Μάλιστα ο χρήστης στη μία δημοσίευση που έκανε έγραψε για τη Μαρία Κορινθίου:

«Αυθεντική χωρίς ρετούς μόνο η Μαρία Κορινθίου»

Οι τελευταίες αναρτήσεις τους στα social πριν τα δημοσιεύματα χωρισμού

Μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός τον φωτογράφισε στην πρεμιέρα της παράστασης Jordan όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια και τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία είχε γράψει:

«Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει».

https://www.instagram.com/p/C1zO1A_CxVt/

Τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού από την άλλη, μαζί με την Μαρία Κορινθίου ήταν ένα πριν την δημοσίευση της Μαρίας Κορινθίου δηλαδή τον Δεκέμβριο.

Η αφιέρωση του Γιάννη Αίβάζη στη Μαρία Κορινθίου τα είπε όλα για τη σχέση τους

Ο ίδιος είχε αναρτήσει μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά και χαμογελαστοί, στα γενέθλια της ίδιας. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση και είχε γράψει:

«Μόνο με σένα …Να σε χαίρομαι Μωρο μου ❤️ 🎉 🎂»

https://www.instagram.com/p/C1dHTtBN8gq/