Σαμαρά - Παπασπηλιόπουλος: Oι πρώτες κοινές διακοπές τους στα Ιωάννινα «προδόθηκαν» με μια ανάρτηση

Γεωργία Βλαχοπούλου

Οι δύο ηθοποιοί, που εδώ και λίγους μήνες λέγεται πως είναι ζευγάρι, προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Οι κοινές τους διακοπές ωστόσο, στα Ιωάννινα «προδόθηκε» από ένα τρίτο πρόσωπο.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι σίγουρα η «happy traveler» πολλών χρηστών του Instagram, αφού αγαπάει πολύ τα ταξίδια και ήδη έχει κάνει εξορμήσεις σε μέρη ανά τον κόσμο που οι περισσότεροι από εμάς ίσως δεν πάρουμε ποτέ την απόφαση ή δεν καταφέρουμε να επισκεφτούμε.

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν χρειάζεται να δυσκολευτείς στον έρωτα. Η αγάπη δεν χρειάζεται να πονάει»

Το πιο όμορφο ταξίδι ωστόσο, φαίνεται πως είναι αυτό που κάνει η ηθοποιός στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές. Η ίδια είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες μέρες κάποια στιγμιότυπα από τις βουτιές της στα ποτάμια που περνούν από τα Τζουμέρκα και την Πίνδο, γράφοντας:

«Ωραία τα ταξίδια σε άλλες χώρες αλλά με κίνδυνο να φανώ γραφική … όλα τα έχει η Ελλαδάρα μας. Πίνδος, Τζουμέρκα, ανάμεσα σε Αχελώο και Άραχθο.
Γιοφύρια ίσια και γιοφύρια τοξωτά (στο τέλος και της Πλάκας - το μεγαλύτερο σε όλα τα Βαλκάνια) και πάνω από όλα μεγάλη ποσότητα αργίλου.
Τόση, που έγινα κάποιο άγαλμα που σ’ είδε και σε θυμήθηκε».

Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τις διακοπές της Ευγενίας Σαμαρά με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Αυτές οι διακοπές βέβαια, είναι ξεχωριστές για την Ευγενία Σαμαρά και για έναν ακόμα λόγο, αφού δεν είναι μόνη της αλλά με τον επίσης ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, με τον οποίο πρωταγωνιστούσαν τη σεζόν αυτή στη θεατρική παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου.

Οι δυο τους σύμφωνα με φήμες από το κοντινό τους περιβάλλον φαίνεται πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ούτε υπήρχε μέχρι πρότινος, κάποια κοινή τους ανάρτηση

Στην πραγματικότητα ούτε τώρα υπάρχει κοινή φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης ενός cafe - bar στα Ιωάννινα έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook δημοσιεύοντας 2 φωτογραφίες, μία με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και μία με την Ευγενία Σαμαρά από την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο.

Αυτός ήταν και ο τρόπος που «προδόθηκαν» οι κοινές διακοπές του ζευγαριού.

Η διαφορά στην προσωπική ζωή της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή». Οι δυο τους ωστόσο, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους την άνοιξη του 2023.

Αν και η ίδια ήταν πολύ εξωστεφής όσο ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες τους στα social media και μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση τους, αυτή τη φορά φαίνεται πως θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά.

Γι' αυτό και οι «αθόρυβες» διακοπές με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και η απουσία κοινών αναρτήσεων.

Μιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Ευγενία Σαμαρά είχε αναφέρει σχετικά με τον έρωτα τον Οκτώβριο του 2023:

(Το πιο άστοχο κλισέ είναι) Ότι ο έρωτας είναι κάτι που θα μας πονέσει. Μας έχει «φορεθεί» ότι θα πρέπει να πασχίσεις, να δυσκολευτείς στον έρωτα. Η αγάπη πονάει όπως λένε. Η αγάπη δεν χρειάζεται να πονάει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους χωρισμούς λέγοντας πως το αν θα είναι «τοξική» η σχέση ενός ζευγαριού που αποφασίζει να χωρίσει ή όχι, εξαρτάται από τη σχέση που είχαν «χτίσει».

«Έχει να κάνει με τη σχέση που είχαν «χτίσει» μεταξύ τους. Θα πρέπει να πάρεις μία απόσταση από όσα συμβαίνουν, να το συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και να μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπιόμαστε με άλλο τρόπο, χωρίς να γινόμαστε τοξικοί. Χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπίσουν την αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή τους», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης